Folyamatosan nyalja a mancsát a kutyám. Már sebes is mit csináljak? Ha rászólok abbahagyja, de amint nem figyelek egy percig megint rákezdi.
Én vagyok az akinek folyton tépkedi a szőrét a kutyája!
Csak szeretném "megköszönni" az értelmes kioktatásokat, hogy miért nem viszem állatorvoshoz...
Honnan a fészkes jó fenéből gondoltátok hogy nem látta doki, és hogy én elhanyagolnám...??? Hm??? Írtam ilyet?? Vagy utaltam rá hogy nem vittem dokihoz???
Akkor leírnám részletesen a gyengébbek és az okoskodók kedvéért: LÁTTA doki, nincs SEMMI baja. Egy rossz berögzült szokása amit UNALMÁBAN csinál.
Köszönöm, köszönöm!
Kérdező!
Igazad volt egy kommentedben, sokan okoskodnak.
Remélem hamar rendbe jön a kutyád!
Szőrtépkedős kutyás gazdi! Talán ha beleírtad volna hogy "pedig már látta doki" vagy "már voltunk ezzel orvosnál" akkor nem kellene leordítanod a fejünket, tudod?
Honnan a francból gondoljuk hogy elvitted, képzeld vannak akik csak nézegetik ahogy szenved a kutya és nyavalyognak, de állatorvoshoz nem viszik. Örülök hogy te nem ilyen vagy, és a kérdező is rendes gazdi, ti elviszitek, max. nem tud mit tenni a doki. De máskor írjátok bele, mert fontos momentuma a dolognak. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!