Szürke színű kutyusnak nem idegen hangzású (magyar fajta), akár vicces névötletek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Névötleteket keresek teljesen szürke színű (genetikailag kék, pontosabban hamvas) kutyának! Persze lehet, hogy a végén teljesen más neve lesz, egyéniségéhez illő, de jelenleg szerintem a színe az, ami mindenkit megragad. Még nincs nálam, 9 hetes koráig a tenyésztőnél szocializálódik, de azért már lehet neveket találgatni szerintem...
Eddig ezeket találtam, ajánlották (idegen hangzásút, pl. Silver, nem szeretnék):
Pernye, Cement, Grafit, Higany, Gréti (hasonlít a grey-re).
A Szilva, meg az Ezüst nagyon gyakori, inkább kerülném.
Köszönöm szépen mindenkinek! :-)
2011. szept. 29. 12:27
41/50 anonim válasza:
Én csak azért írok, hogy elmondjam, tündériek a kutyáid :)
42/50 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy, köszi szépen!
De csak látszólag azok, valójában igazi ördögfajzatok... :-)
2011. nov. 26. 21:15
43/50 anonim válasza:
Gyönyörűek :-) Gratulálok hozzájuk! :-) Panelba nem fogok hozni mudit,de szeretnék majd egy hamvasat :-) Most egy magyar agaram lesz tavasszal :-)
44/50 anonim válasza:
Ezért miért kell lepontozni? Utolsó voltam......
45/50 A kérdező kommentje:
Én felpontoztam, nem értem, kit zavart... Kellő foglalkoztatás mellett a mudi remekül elvan panelban is. A juhász mellett is csak akkor pörgött, mikor kellett. Ismerek olyat, aki tartott, munka után eleget rohangálhatott, tanította, hétvégente túráztak (még az Alpokban, Tátrában is jártak), a "panelmudi" kondija még jobb volt, mint néhány kerti mudié. Szóval ezen ne múljon! Kiválóan alkalmazkodnak, legjobban a gazdi mellett szeretnek lenni.
2011. nov. 27. 20:15
46/50 anonim válasza:
Hát igen,de az a vicc,hogy egy szóval nem írtam,hogy panelba be fogom hozni a mudit..:) Mindegy vannak vicces emberek..Bár lehet azért pontoztak le,mert magyar agaram lesz panelba..de akkor az aki lepontozott,biztos azért mert azt hiszi sok mozgást igényel egy agár..pedig nem sokat,csak intenzívet..:) Szóval 15 perc futás,és utána kullog utánad..mindegy..a te kutyáid akkor is gyönyörűek :))
47/50 tomikné németh erzsé válasza:
Szürke? Nekünk van egy részben vörös cicánk, úgy hívjuk Vörös.
48/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de mi értelme volt megismételni az első hozzászólást...?
2012. márc. 6. 07:38
49/50 A kérdező kommentje:
2012. márc. 6. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!