Mit tegyek szerintetek?
hívj fel egy másik állatvédő szervezetet...
a neten találsz bőven.
vagy mondd meg a menhelyeseknek, hogy csak befogni segítsenek, aztán ideiglenesen elhelyezed a kertben.
és meghirdeted...
facebookon is közzé teheted, megkérhetsz menhelyeket, hogy ha befogadni nem is tudják, a honlapjukra tegyék ki stb...
de ha pl. jól kijön a Te kutyáddal, én a megtartásán is elgondolkodnék...
(nekem így 6 kutyám és 2 macskám gyűlt össze)...
anyagilag nem könnyű, de nem is annyira nehéz, hogy ne érné meg nekem...:)
amúgy nagy hülyeséget írt az utolsó, hogy már nem lesz szelíd soha többet...
dehogynem! csak ki kell érdemelni a bizalmát!
kedves utolsó!:)
igen, az ilyen kutyákat hívják páriának eredetileg.
a harmadik világban sok kutya él még ilyen félvad életet.
de mivel a szóban forgó kutya fél az embertől, valószínű, hogy volt már (sajnos) kapcsolata egy ritkaintelligens példánnyal.
Köszönöm a válaszokat! :)
Az a helyzet hogy nekem is van már 6 kutyám, úgyhogy egyáltalán nem tudom befogadni,még ideglenesen sem.
A kajával már minden felé képen próbálkoztam, próbáltan úgy is hogy kezemből az egyáltalán nem jött össze mert ha közelébe megyek rögtön elszalad. Úgy tudtam neki enni adni hogy ott hagytam mert ameddig ott voltam a kaja közelébe sem jött,majd csak amikor ott hagytam. Próbálkoztam már az ismerőseimnél hogy hátha befogadná valaki,de alapból bukott dolog hisz nem lehet megfogni. Másik menhely sajnos nincs 30 km-es körzetben. :(
Úgyhogy nem tudom mi lesz .
Azt tudom hogy nem lőheti ki a vadőr csak úgy,de sajnos ez itt nem érdekli őket,ilyenkor ráfogják hogy kergeti a vadakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!