Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért néz a kutyám? Egy...

Miért néz a kutyám? Egy csomószor bámul.

Figyelt kérdés

Elég sokszor néz,de semmit nem csinál, nem csóválja a farkát, nem nyüszít, nem ugat, csak fekszik, a feje fel van emelve és bámul. Pedig nem is szólok hozzá. Van friss vize, szoktam vele játszani, sétálni, nem értem. Mit akar? Keverék kutya. Volt már egy skót juhászom, de az nem csinálta.

Mire vár? Valaki, ötletek?

2011. szept. 27. 10:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%
Nagyon egyszerű, szerelmes beléd. Az nem baj, sőt...örülj neki! Én is örülnék, ha érezném újra, az milyen jó is!
2011. szept. 27. 10:37
 12/19 takacsek válasza:
nagyon egyszerű a dolog. a kutyák szeretik szemmel tartani a gazdájukat figyelnek nehogy bajod essen és vigyáznak rád. nekemis volt (van) ojan hogy alszok és a kutya felugrik az ágyamra majd nézi ahogy alszom
2011. szept. 27. 10:41
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:))

Dejó, hogy a tietek is ilyen nézős:) Legalább így most már tudom, hogy nincs semmi baja:)

És a tietek is olyan, hogy mikor játszani akar, felemeli az egyik lábát?:P Mert az enyém ezt csinálja, annyira aranyos, meg tudnám zabálni:)

Egyébként vizsla-terrier keverék:) szóval elég nagy energiabomba:D

2011. szept. 27. 10:49
 14/19 compactegon ***** válasza:
enyém is bámul. és a lábát is emelgeti, de mint egy csataló. felváltva kalimpál vele, miközben szájában a labda/nyuszi
2011. szept. 27. 12:34
 15/19 anonim ***** válasza:
De édes:-)))!Szeret!!
2011. szept. 27. 13:31
 16/19 takacsek válasza:
nekem még azt szokta csinálni ha megjövök akor kirohan elém a kapuhoz és miközbe üget közbe ugat is (husky). Az egész valahogy így hangzik:vaú-vu-vu-vú. Megtudnám zabálni
2011. szept. 27. 16:45
 17/19 anonim ***** válasza:

szia!

Engem az angol cocker spánielem nézett mindig munka közben, el is neveztem munkafelügyelőnek :)). Mindig viccelődtünk vele, hogy jól dolgozunk-e. Hiányzik az a kutya...

Amúgy nem tudom, miért csinálják. De végül is, csak a gazdáját nézi, nem? A falkavezérét.

Követik minden lépésünket :))

2011. szept. 27. 18:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Az én kutyám még csak 8 hetes, de már most szinte őriz :) A legjobban azt szeretem, amikor egyenesen a szemembe néz, és olyan merően, hogy teljesen ellágyulok :3

Az őrzésről pedig annyit, hogy amikor az előtérbe volt zárva estére, akkor befeküdt a szobám ablaka alá. (A szobám ablaka az előtérre nyílik.) Annyira édes, kíváncsi leszek, milyen lesz, amikor megnő. Remélem ugyanilyen, sőt, még jobb! :)

2011. szept. 27. 20:41
 19/19 anonim ***** válasza:

A láb felemelés a köszönés vagy a kérés a kutyáknál, amikor felemeli kicsit befelé fordítja a lábfejét? :) az a tipikus kutyaköszönés

Ilyenkor jövök rá hogy hiányzik a kutyám...

Az arra hogy a hasadon van amikor felkelsz van egy jó történetem. Én nem szeretem a macskákat és ők általában meg is érzik ezt. Egy volt barátnőm macskája többször szabályosan az életemre tört. Egyszer arra keltem fel, hogy valami nyomást érzek a mellkasomon, kinyitom a szemem már tudtam hogy baj lesz a macska ült rajtam, nézet rám meredten, majd hirtelen csak úgy nekiesett a fejemnek a mancsaival :D mondanom se kell akkorát repült a szomszéd falra hogy az adta neki a másikat.

2011. szept. 27. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!