Honnan tudom hogy a kutyámnak jó táp vagy sem?
Figyelt kérdés
sokan írják hogy ha a kutyának jó ,beválik akkor jó lesz az xy táp...de honnan tudom hogy a kutyámnak jó e a táp nekem kistestű kutyám van minden tápot megeszik nem megy a hasa egyiktől sem amiket eddig vettünk neki... most acanát kap de olvastam hogy nagyon sok a fehérje benne így szeretnék váltani , vagy inkább ne??2011. szept. 24. 11:42
1/3 anonim válasza:
Igazából prémium minőségű táppal nagyot nem tévedhetsz. Ha nagyon nem jó neki, azt úgyis látni fogod, mert sokat kakil és büdöset, büdös a szája, meg egyáltalán, figyeled és észreveszed.
2/3 anonim válasza:
az a baj, hogy ebben is nagy az üzlet, ki tudja, hogy ami prémium, az valóban annyival jobb-e, mint egy no name kutyatáp. ezzel nem azt mondom, hogy nincs különbség, csak hát nem tudhatjuk biztosan. az emberek tudatában az él, hogy jó minőségű az, ami drága és sokat reklámozzák.
3/3 anonim válasza:
én a biomill-re esküszöm, állatorvostól vesszük. a doki ajánlotta, mert a purinától büdös volt a kutya és hasmenése volt. a biomill pedig egy minőségi svájci táp, fontos, hogy amit a fressnapf-ban látsz biomillt, az ennek a "lebutított" változata, nem véletlenül olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!