Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek is jó lenne, ha...

Szerintetek is jó lenne, ha belehetne vinni kutyákat áruházakba, egyéb ilyen helyekre?

Figyelt kérdés
Én úgy magammal vinném p tescoba ha vásárolunk,de hát sajnos nem lehet.Már azon gondolkodtam, hogy ki kéne képezni valahogy, hogy beengedjék a boltokba , pl mint a vakvezető kutyák, csak hát nekem hálistennek nincs gond a látásommal. Vélemények? Nem lenne jó egy ilyen vizsga? Vagy ha mondjuk egy engedelmességi vizsgával bevihető lenne a kutya a boltba? Vélemények?
2011. szept. 23. 22:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem 5 kutyám van, néha a Fressnapfba egyiküket másikukat elvittem. De miután utolsó alkalommmal a 6 hónapos kiskanomnak (dobi) gyakorlatilag nekiugrott egy bichon-ka, mert a gazdija önfeledten nézelődött, a kutyára meg nem figyelt, azóta még oda sem. Lenne ribillió, a sok kis táskában ülő neveletlen kutyuska miatt. Én nem engedném, se kicsit, se nagyot. A kutyának megvan a maga helye, és az nem a közért, meg a Plazak.
2011. szept. 24. 04:40
 22/24 anonim ***** válasza:
Amíg a különböző segítőkutyákat is lazán kiküldik az üzletekből, addig hiába is várná el az ember, hogy egy (jólnevelt) kutyával beengedjék valahová. Persze kivételek mindig akadnak.
2011. szept. 26. 17:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem jó volna és már ideje is lenne. DE amíg sok (főleg) falusi p@rasztnak az igényes ebtartás, kutyasétáltatás szúrja a szemét, addig...hát, hogy őszinte legyek sokáig nem fog ebben az országban változni semmi. Ahhoz, hogy mondjuk az osztrák színvonalat, felfogást elérje ez az ország addig sok emberöltőnek el kell telnie.
2011. okt. 31. 15:56
 24/24 anonim ***** válasza:
Bár ez lenne ebben az országban a legfőbb probléma.
2011. okt. 31. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!