Az Erdélyi kopóról 3 kérdés?
Hozzá lehet szoktatni a baromfihoz? (mármint a ha kis korától velük van)
Lehet vele Agilityzni?
Mennyire jó jelzőkutya?
(ezeket egy szukára érteve)
A válaszokat előre is köszönöm!
Kedves Kérdező!
Az első kérdésre sajnos nem tudok választ adni,nincsen baromfink.DE!Megfelelő nevelés mellett szerintem biztosan elérhető nála,hogy ne bántsa a jószágot.Agilityzni kitűnően lehet vele,nagyon intelligens,tanulékony,nagy mozgásigényű,temperamentumos fajta,aki bár néha kissé makacs,azért szeret a gazdi kedvében járni:)Jelzőkutyának pedig szintén kitűnő,a miénk mást sem csinál,csak,,jelez"egész nap,ha valaki erre jár...:)Remélem segítettem!
baromfikat inkább hanyagold, a vérükben van a vadászösztön.
agility tökéletes, mozgékony, tanulékony kutya :D
jelzőkutyának is bevált családban, nagyon jó házörző :D
Nekem is Erdélyi kopóm van. Az első kérdésre negatív tapasztalattal tudok szolgálni, mondjuk ő 4 évesen látott baromfit. De ha a macskát meg tudta szokni... Érdemes megpróbálni. Valaki tartja a kutyát, és fogsz egy csirkét, közelítesz hozzá, és mondod hogy nem szabad. Egy idő után fölfogja hogy tényleg nem szabad:)
Az Agilityre kivállóan alkalmas. Szereti csinálni. Nekünk az ül fekszik nem jön össze, túl makacs hozzá de az akadályokat könnyen veszi:)
A szuka kutya mindig okosabb... Főleg egy kopónál. Szinte bármit meg tudsz neki tanítani, bár a jelzés sztem zsigerből jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!