Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha csak húst meg csontot...

Ha csak húst meg csontot adnánk a kutyáknak a szervezetük számára az összes vitamin elérhető lenne ami a számukra szükséges?

Figyelt kérdés
Gondolom a régi parasztemberek azok se kényesztették el a kutyáikat mégis felnőttek, ez nem biztos hogy annyira jó dolog 1 kutya számára de mégse haltak éhen.
2009. ápr. 25. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Na hát de nem is a Pedigree az etalon a kutyatápok között:) 4% hús van benne, az még egy rágcsálónak is kevés:D Persze ez csak vicc, mármint a rágcsálós. Egy jó tápban (Acana, Orijen) 60-70% a hús.
2009. ápr. 25. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha öröklött szívbetegségben halt meg az eb,annak nem sok köze van a tápokhoz.

Nekem az egyik tenyésztő(aranykoszorús méghozzá)panaszkodott,hogy mióta X fajta szuperprémium tápot eteti,egy alomban 3 vesebeteg kutyája született.

Mikor rákérdeztem,nem gondolt-e arra,hogy fokozottan hordozza az adott vérvonal a betegséget táptól függetlenül,csak csodálkozott...

2009. ápr. 25. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kapott tápot és sokáig élt, súlyos betegséggel, mert daganata is volt meg az öröklött szívbaja.

Nem szerette nagyon a tápokat, nekem se szimpatikusak.

2009. ápr. 25. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, nincs benen az összes vitamin, amire szüksége van, viszont ha adsz neki mellé legalább maradék zöldséget, répát a levesből, főzeléket és mindezt rendszeresen, illetve megspékeled olajos magvakkal, napraforgóval, tökmaggal, mandulával (mogyoró gyakori allergén) akkor jobb, mint ha táppal etetnéd!! A parasztok kuyái (már amik nem voltak láncraverve, hanem pl. juhászmunkát folytattak) szabadon kódoroghattak és megették ők, amire a szervezetüknek szüksége volt a "vadonból".
2009. ápr. 26. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!