Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S Elvigyem vagy ne?

S. O. S Elvigyem vagy ne?

Figyelt kérdés
A kutyám most volt ivartalanítva, és felszívódós (vagy kihúllós) cérnát használt a doki, nemtudom mert mind a kettőt szokta alkalmazni, és az egyik cérna, bennemaradt Zserbóban.(és most kilóg a hasából)Őt nemzavarja, de engem aggaszt. Milegyen?
2011. szept. 22. 17:53
 1/5 x) ***** válasza:
Hívd föl és kérdezd meg hogy ez normális-e :)
2011. szept. 22. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel az állatorvosod. Ő tutira tudni fogja mi a teendő.
2011. szept. 22. 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Jólvan, Csak az van, hogy ittlakik, a szomszédba, vejünk szembe, és furcsa lenne fölhívni :D De becsöngetni meg azért nemmerek/akarok, mert ha mondjuk, éppen dolga van,műt vagy ilyesmi nemakarok zavarni.
2011. szept. 22. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira aggaszt akkor be mersz csengetni és megkérdezni.De ha ennyire félsz akkor szólj anyudnak vagy apudnak és átmegy.
2011. szept. 22. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy allergiás Zserbó a felszívódó cérnára. Én júliusban ivartalanytottam a szuka csivavámat, meg volt a varratszedés is szépen, gyógyult a sebe, egyszer csak azt vettem észre, hogy kilóg egy picike cérna, elvittem a dokinkhoz, aki megállapította, hogy az én kutyán 100ból 1, aki allergiás a felszívódó varratra és az ő szervezete kidobja. Mondta ne ijedjek meg ha hónapok múlva is itt ott megjelenik egy, magától leesik és elporlad. A dokihoz meg persze, hogy menj át, ne viccelj, számodra a kutya egészsége kell legyen a legfontosabb, ha netán rosszkor mentél és zavarod, majd megmondja, de te megpróbáltad. Vagy akkor tényleg egyszerűbb ha felhívod és elmondod neki, hogy azért telefonon keresed, mert nem akartál rátörni. Majd írd meg mi volt a kutyussal
2011. szept. 23. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!