Elvigyem ivartalanítani? Fontos!
Az én kutyáim kanok voltak,felnőtten lettek ivartalanítva,ehhez képest egyikük 15,másik 17 éves koráig élt,jóval túlélték kortársaik legtöbbjét.
Nem lesz semmi baj!
Elmondom nálunk hogy volt: bementünk, kikönyörögtem a dokinál, hogy hadd nézzem végig a műtétet. Felvettem a zöld ruhát, meg mamuszt, és beálltam a háta mögé. Mindent megkérdeztem, mindenre válaszolt. Az egész néhány nagyon apró vágásból áll, és a két herét a tálban látni ugyan kicsit morbid, de egyáltalán nem olyan rettenetes.
Az enyém kicsit rosszul ébredt az altatásból, és tompán szédülve körberohanta a rendelőt, aztán megfogtam, megnyugtattam, ez a rész ijesztő volt kicsit, de a kezemben megnyugodott. Hazamentünk, leterítettem egy matracot a földre, lefeküdtem mellé, és addig simogattam, míg el nem aludt.
Mikor felébredt, olyan volt, mint akivel semmi sem történt. Megzabált 4 db direkt műtét utánra való konzervet ( a gatyámat ráköltöttem a nagy étvágyára), majd visszakucorodott a matrac mellé, hogy kicsit még simizzem, szerintem arra célzott.
Végig aludta az éjszakát, a reggeli sétánál már rohangálni akart, de nem engedtem neki. A következő két napban azon küzdöttünk, hogy ő teljesen egészségesnek gondolta magát, én meg még aggódtam a varratok miatt, és nem engedtem rohangálni. Harmadnapra semmi baja nem volt, a varratszedés 3 pillanat, és kész is.
A személyisége a világon semmit nem változott, pedig én szerettem volna, csak annyi, hogy kicsit kevesebbet jelöl, és nem lesz hererákja, meg prosztatarákja.
Ne izgulj, vidd csak el. Jobban jársz.
Én 1 percig sem bántam meg hogy ivartalanítva lett a kutyám!
Elnézem mit kínlódnak az ivaros kan kutyák és gazdáik amikor elkezdenek tüzelni a szukák a környéken!Némelyik nem eszik,nem iszik,egész nap csak picsog-vonyít,állandóan mennének csavarogni nem bírnak velük!Az enyém meg tök nyugis,szófogadó,jó kiskutya mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!