Ezt hogy kéne értelmezni?
Figyelt kérdés
Ha egy kutya egyedül szinte minden tünetet produkál (kivéve agresszivitás a gazdával meg ilyenek) amiből rögtön azt mondanák, hogy nem tiszteli a gazdát, de ha a gazda vele van akkor meg minden olyan "tünetet" produkál amiről azt mondanák, hogy a gazda teljes mértékben főnök?2011. szept. 22. 16:19
11/13 A kérdező kommentje:
Jajj és elfelejtettem írni, hogy két kutyám van, és PONT hogy az rosszalkodik amelyik legalul van. Tehát mégsem közvetlenül utánam jön. És biztos, hogy legalul van és az ő kapcsolatuk szintén tökéletes, akkor is ha egyedül vannak. Az öreg kutya csupán az ágyra menne fel néha ha nem vagyok itt, de az az én hibám, mert megengedtem neki régen amikor beteg volt -.-. És persze szeret ugatni de tényleg ugatós a fajta és a szomszédokat sem zavarja, pedig ők már jelentettek fel más miatt (jogtalanul persze).
2011. szept. 25. 21:16
12/13 anonim válasza:
Ezt mondom én is:D Hogy lehet úgy nevelni, hogy akkor is jól viselkedjen ha egyedül van:) Minél többet írsz, annál inkább meg vagyok győződve róla, hogy a rengeteg energiája okozza a problémát. Ami végül is ha senkinek nem probléma, akkor nem is olyan nagy probléma:) Milyen fajta? Lakásban tartózkodik amikor nincs otthon senki?
13/13 A kérdező kommentje:
Lakásban vagy kennelben, attól függ mennyi időm van, milyen az idő stb. De mivel ugye rosszat csinál néha, ha egyedül van így mostmár van neki egy szállítóboxa is. A kennelben meg nem tud mit csinálni rosszat, csak ugatni, de azt szerintem tényleg csak én túlzom el.
2011. szept. 25. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!