Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A husky jó házörző?

A husky jó házörző?

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
általában nem
2011. szept. 21. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Szánhúzó kutyák. Nem erre tenyésztették ki őket. Egyik ismerősömnek van. Az néha ugat de csak akkor ha a környéken ugat az összes kutya. Amúgy bárkit beengednek. De a falumba valkinek van 12db. Azokat kis korukban idegenek nem simaogatták. És így bárki megy jeleznek ugatnak. meg is harpnák ha kell. De ez nagyon, nagyon ritka!!!
2011. szept. 21. 20:28
 3/6 anonim válasza:
74%
Nekünk volt egy,még tombolán nyertem a suliban.igazából nem nagyon jelzett ha valamit látott,esetleg jött valaki,inkább csak vonyított de az független volt attól hogy valaki miatt jelezni akart volna.harcias volt,mert a macskát,tyúkot,pulykát elkapta és képes lett volna élve megenni,de szerintem(és ez az én véleményem )szépek,de nem feltétlen házrözönek való
2011. szept. 21. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
A husky szép dísze a kertnek, de lusta fajta, valószínűleg senkit nem fog elijeszteni kerítésnél őrjöngéssel és mély hörgésekkel.
2011. szept. 21. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A husky nem kerti dísz, legfőképpen nem lusta..... Szánhúzókutya, aminek a tenyésztése során az minden, az emberrel kapcsolatos negatív reakció nem kívánatos volt. Ennélfogva egy jó idegrendszerű husky tipikusan az a kutya, aki viszi a betörőnek a labdát, hogy hurrá, új játszótárs....
2011. szept. 21. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez most komolyan kérded?A fogatlan 92 éves süket félig vak nagy anyám is jobb házörzö 1 huskynál!Nekem 2 huskym van tudom!Max jelez de ezt sem lehet komolyan venni.Ha nem lenne német juhászom a huskyktól akár a házat is ellophatnák:)
2012. jún. 2. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!