Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért remeg a 20 hetes kis...

Miért remeg a 20 hetes kis kutyusom?

Figyelt kérdés
Kicsit bágyadt, és remeg 2 másodpercenként. Oké, hogy lehűlt a levegő a lakásba, de azért olyan hűvös nincs, hogy fáznia kellene...
2011. szept. 20. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

6 hetes - Parvó

8 hetes - kombi

10 hetes - parvó

12 hetes - kombi

14 hetes - veszettség

7 hónapos - kombi

9 hónapos - veszettség

És az utolsó kettőre kell évenként ismételni.

A második parvót hajlamosak a smucig tenyésztők "elfelejteni", pedig az immunizáláshoz igenis kell az a második parvo!

Két oltás nagyon kevés egy 20 hetes kutyának, pláne, ha már utcán is volt! Láttam már 3 oltással kutyát meghalni parvóban!

2011. szept. 20. 22:15
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

megkövezhettek de 11 éves a kutyám és tudtommal egy oltása sincs.eddig max annyi betegsége volt hogy férges volt,de ki lett hajtózva és semmi baja.

(7 éves voltam mikor megkaptam,de még most se tudnám pótolni az oltásait mert nincs munkám,tehát pénzem sincs rá )

2011. szept. 21. 01:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, remélem kellőképpen szégyelled magam azért, amit leírtál.

Külföldön ezért qva komoly pénzbüntetést kapnál. Nem a kutyád egészségéről van, szó, hanem arról, hogy ezzel a környezetedben élő embereket, állatokat veszélyezteted.

2011. szept. 21. 08:33
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

az írásomnak a második felét is megértetted?

mivel 7 évesen kaptam a kutyát,hogy vittem volna el beoltatni,miböl lett volna pénzem?most 18 vagyok,de munkám még most sincs,=nincs pénzem,az állatorvos ingyért meg nem olt kutyát,én hol vagyok hibás?na erröl ennyit.

2011. szept. 21. 10:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért van egy minimum, amit az állattartás megkövetel...ha valaki erre sem képes, akkor várjon addig a kutyával, amíg képes lesz ezt biztosítani.

Pesten ha kutyával utazol, akkor elkérik az oltási könyvet, mert egy oltatlan kutya nem tartózkodhat emberek között.

2011. szept. 21. 11:44
 16/16 A kérdező kommentje:

Csak a pocakját rontotta el. Tegnap voltunk a dokinál, és megkapta a 3. oltását is. Azt mondta, h. a veszettség ellenit majd később adja be. Én is tudom, hogy előbb kellett volna az oltás, de most jött vissza. Meg a többi azér késett 1-2 hetet mert az ember elgondolkodik néha, hogy van 3000 forintom, de a családnak ebből 1heti kajáját biztosítanom kell, vagy a kutyát oltatom. De ettől a pár hét késéstől nem érzem magam rossz gazdának. Mindig figyeltem rá, vitamint kap, stb.

Köszi a válaszokat

2011. szept. 22. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!