Mitöl remeg a yorki kutyusom?
az a baj h kicsit gyanus nekem! :) mert amikor nem figyelünk rá nem csinál ilyet!azóta csinál ilyet mióta elvittük először oltani és mikor sírt megvigasztaltuk!akkor is remegett és ezt azóta csinálja...
jól gondolom h csak színészkedik h babusgassuk?! :)
Hmmmm ilyen "remeg a yorkim" kérdés már volt itt nem olyan rég...
Nem tudom, kérdezzél meg egy állatorvost.
De azért fura, hogy rövid idő alatt megint egy ilyen kérdés és pont yorki. Háááááát, óvatosan kell divatos fajtát venni, jó tenyésztőt nehéz találni az ilyen fajták esetében. De lehet ez nem a túltenyésztettség, hanem valami más baj, amit orvos tudna megmondani. Egyik ismerősömnek is van két "miniyorkija" és azok is remegnek, szinte mindig. Állítólag azért, mert félősek. Hát nem tudom, akkor elég gyenge idegrendszerük van, ha mindig reszketnek félelmükben. :S
na akkor jól gondoltam h csak színészkedik!csak kicsit aggódtam hogy tényleg ideggyenge v valami ilyesmi...de ha az lenne akkor is csinálná ha figyelünk rá!?igaz?!
az utolsó szurinál mondjuk nem sírt :S de amit beléptünk az állatorvoshoz remegett.
nem hagyjuk irányítani csak nehéz nem megsajnálni egy kis csöppséget ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!