Csivavát lehet-e kertben tarni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 11:41
21/23 anonim válasza:
Mondjuk a lónál más a helyzet Angliába most képzik ki őket vakvezetésre a falabelákat (legkisebb póni lovakat) szóval eljön az az idő amikor sok ember kistestű pónilovakat tart a lakásba. :D És láttam már olyat is hogy vietnami csüngőhasú disznót tartottak panel lakásba :D :D
22/23 lacikas95 válasza:
Sokan Tévhitben vannak a Csivava tartásával... pl elkell olvasni ennek a kennelnek is a leírását... a Csivava kutyát nem célszerű a 4 fal között tartani mert nagyobb a valószínűsége A BETEGSÉGEKNEK és ezt nem csak ezen a tenyésztő oldalon hallottam/olvastam...
23/23 anonim válasza:
"A csivavák, csakúgy mint a többi kis testű kutya is igénylik a sok mozgást és a hosszú sétákat."
Ezt a mondatot kéretik nem félre értelmezni. Az, hogy igényli a sétát, veszettül nem egyenlő a kerti tartással. Már csak azért sem, mert a chihuahua (rendes nevén) Mexikóból származik, ahol azért más az éghajlat, mint felénk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!