Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyáknak is jól esik a...

A kutyáknak is jól esik a masszázs?

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Persze, de az arcpakolás a kedvencük...
2011. szept. 17. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, természetesen jól esik nekik. :-)

Az anyukájuk tisztogatása már a kezdetektől megnyugtatja a kutyát, hasonló nyugalmi állapotot vált ki náluk a simogatás és a masszírozás. Az én kutyám is szereti, szoktam néha masszírozgatni, gyömöszölni. :-)

2011. szept. 17. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Hajjaj, és közben meg tudod vizslatni, nincs-e valahol sérülése, nem fáj-e valahol a lába. Nyomogasd bátran.
2011. szept. 17. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én kutyám engedi fülét-farkát. (Mielőtt valaki félreértené, szukám van!) Amikor masszírozom, markolászom, rendesen vigyorog :)

Roti-németjuhász

2011. szept. 17. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
A bátyámnak valami csoda keze lehet, ha jönnek hozzánk, és leül, akkor a kutyám azonnal az ölében van, és a hátát masszíroztatja vele.
2011. szept. 17. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze! Sőt sportkutyák járnak is kutyamasszőrhöz :)
2011. szept. 18. 07:51
 7/8 Doruss ***** válasza:
Igen :) ők is szeretik. Ez enyém azt imádja, mikor a farát vakargatom a combja két oldalán, meg a vállát szoktam, a lapockáinál. Meg ha előttem ül, szoktam a nyakánál is, a tokáját, azt is szereti. :)
2011. szept. 20. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
szeretik a rottweilereim nagyon a hátmasszázst. szívesen hagyják magukat.
2020. szept. 14. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!