Mi lesz akkor ha két fiú kutyát tartok?
nem az a lényeg...ez olyan mintha az anyádat cserélnéd el...ismerőssel :S
a kutya nem egy pulóver....én soha nem tudnék megválni az enyémtől ...ez olyan szívtelen.... :(
Áááááá...szóval érdekel a véleményünk de csak ha azt mondjuk amit hallani szeretnél??
Akkor legyen a te dolgod a többi is!
1. miért szeretnéd elcserélni?
2. hogy válaszoljak is a kérdésre: veszekedni fognak , verekedni, mindenfélét bevetnek majd a másikkal szemben hogy kifejezzék a dominanciájukat( ami náluk nem az utálat jele amúgy) amíg el nem dől ki az erősebb/agreszívabb, tehát az alfa hím.
Nekem 3 fiú kutyám van, sosem verekszenek. Ivartalanítottak, gondolom azért az is közrejátszik. Bár most hirtelen 3 ismerőst tudok akinek 2 vagy 3 fiú kutyája van és sosem verekszenek. Nem kell általánosítani.
Az meg hogy elcseréli a kutyát egy szívtelen nyomorék emberre vall...
Nekünk is két fiú van, de előfordul, hogy összevesznek, de komoly baj sosincs. Ivartalanítás sokat segít ilyenen.
És én sem adnám oda! Elcserélni meg végképp nem tudnám. Főleg a szomszédba. Milyen érzés szegény kutyának ha látja,hogy te egy idegen kutyával vagy, Ő meg nem mehet hozzád? gondolj már bele?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!