Mik az előnyei, ha a lakásban egyedül vagyok és kutyát tartok, és mik annak, ha többen lakunk ott?
Képtelenség értelmezni a kérdést.
Te lenni magyar ???
Na, mégiscsak van valaki, aki értelmezni tudta a kérdést:) Köszönöm, 3. válaszoló. Első, ha nem jut el az agyadig, ne írogass... Ennyire azért nem bonyolult mondat. Összetett mondatokról nem tanultál az iskolában? Megértem, ha nem fogod fel, de akkor maradj inkább csöndben.
2. válaszoló, erről pedig abszolút nem volt szó.
Egyébként elméleti kérdés, családban élek kutyával, és az én kutyám, én foglalkozom vele a legtöbbet. De néha jól jön, ha megetetik helyettem, hogy ne kelljen ezért hazajönnöm, vagy 1-2 havonta elviszik sétálni, hogy el tudjak menni valahova (amúgy minden nap van séta, és én viszem egyedül. Egyébként kertes házban lakunk), de az meg zavar, amikor "elrontják" a kutyát... És olyankor jobb lenne, ha csak én nevelném.
Mi négyen lakunk együtt, és nagyon ritka, hogy a kutyusom több órát egyedül legyen.
Ha mégis úgy jön össze, akkor az öcsém ér haza elsőnek a suliból, és akkor 6-7 órát van egyedül a kuty. Addig is szunyál:) Ez kb. kéthetente egyszer fordul elő.
Igazából annyi, hogy néha oda tud bújni valakihez, ha én nem vagyok otthon, és akkor délbe is leviszik sétálni. Enni úgysem szokott napközben.
De ha én itthon vagyok, akkor fütyül a többiekre:)
Miként akarsz kutyát tartani,ha magyar létedre még egy mondatot sem tudsz kérdésként értelmesen leírni. Először fogalmazd meg a szürkeállományodban,aztán írd le piszkozatként,majd azt követően próbáld meg bemásolni ide.
Ülj le gyermekem,egyes volt a feleleted,holnapra 1000x írd le: -buta vagyok nem magyar!!! :D
Az a te magánproblémád, hogy buta vagy és nem tudsz értelmezni egy kérdést. Érdekes, hogy másoknak sikerült, de neked nem... Ez egy kicsit elgondolkodtató, nem?
És egyébként tartok kutyát, jól van tartva és nevelve, és azzal sem volt soha problémám, hogy megértessem magam másokkal. Neked viszont láthatóan vannak. Egy összetett mondatot már nem is bírsz felfogni?
Többieknek köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!