Timtimi kérdése:
8 es fel honapos labi. Egy hete teljesen kikelt magabol. Mintha egy masik kutya lenne?
Figyelt kérdés
Nem ertem ezt a kis maflat:P....eddig semmi gond nem volt vele, 3 honapos koraban szepen leszoktattam a harapasrol, rogton ahogy beprobalkozott...azota nem is volt gond.
Nagyjabol egy hete, elkezdett itthon mindenkire felugralni, csipkedni, harapdalni, morogni...es hihetetlenul kitarto es ramenos ezen alkalmakkor....amikor leviszem setalni is, porazon egyszer csak rajon ugyanez a viselkedes es felugral ram, csipked, morog, vergodik.
2011. szept. 15. 12:06
11/13 A kérdező kommentje:
Nem szepitem, nincs is mit...tudom en, hogy elsosorban rajtam s csak azutan a kutyan mulik....nem kell raneznem, hogy megalljon, nem megy ki elottem...de van amikor azt szeretnem, hogy kicsit meg hatraljon, mert mondjuk latok valamit es nem akarom h elvonja a figyelmet..ilyesmi...igen kan kutyus...azt hiszem nincs mas hatra mint munka, munka, munka es megvarni mig beerik a gyumolcse...
2011. szept. 15. 15:51
12/13 anonim válasza:
Hajrá, sok sikert! A hozzáállás jó :o)
13/13 anonim válasza:
Ne keseredj el, még ilyen is előfordul (szerintem a róti eléggé agyatlan kutya, a németjuhászok sokkal okosabbak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!