Mikorra nő meg teljesen a kutya? .
1.Mikorra nő meg teljesen a kutya?(kor)
2.Milyen magas?
3.Hány féle színben fordulnak elő(megközelítő,vagy pontos adat)?
4.Mivel lehet etetni
5.Mekkora a legmagasabb hőmérséklet.amit a kutya elbír?
6.Mekkora a fejmagassága?
szia! nekem is huskym van, ő most 4 éves. kb 3 éves korában állt meg a növése, állva 150 cm. az enyém fekete-fehér és jégkék szemű, de vannak teljesen fehérek, és barnák is. mi tápot szoktunk neki adni, néha maradékot is kap. a halakat nagyon szereti, mikor voltak a kerti tavunkban mindig kihalászta őket :) a fejmagasságát nem tudom, de a meleget nehezen bírja, árnyékos helyen tartsd, mi pl vettünk neki egy nagyobb fajta műanyag medencét, hogy hűsölhessen, így szerencsésen ki szokta bírni a nagyon meleg időt is.
neked mennyi idős a kutyusod ?
Hát pl az hogy mekkora a fejmagassága elég hülye kérdés,de amit tudok azt mondoom:
1.kb.1éves korára
2.szerintem kb. 50cm
3.jó sokban(ez is szerintem elég hülye kérdés)lehet vörös-fehér,szürke-fehér stb...
4.hát amivel más kutyákat,kutyakajával :/
5.fogalmam sincs(nemtudom honnan találsz ki ilyeneket)
6.nemtudom
na de pl.hány centi hány szinben van arra rátalálsz a neten is.
16:21
Szia!köszi a választ!Nekem most Rottweilerem van,ő 8 éves nőstény...Majd a később akarok venni egy huskyt(fekete fehéret,mint ez:D: [link]
Neked is köcsi:D
Bocsi a pofátlanságért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!