Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hallva születtek a kiskutyák...

Hallva születtek a kiskutyák és az anyjuk meg is ette öket. Fertözött a anya kutya, emberre is veszélyes lehet?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 20:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félteni a gyerekeidet. Viszont a kutyának kell az orvos egy kivizsgálás erejéig.Ha fertőzés miatt pusztultak el benne a kölykök, az sem emberre ártalmas , csak a kutyára.

Vidd el jól felszerelt rendelőbe és ott megvizsgálják a kutyát, sőt, lehet, ki tudják mutatni, mi okozta az elhullást.

2011. szept. 14. 21:25
 12/24 anonim ***** válasza:
96%
a gyerekeidet inkább a helyesírásodtól féltsd...
2011. szept. 14. 21:41
 13/24 anonim ***** válasza:
63%

,,egyértelmü h többet érnek mint egy kutya"

És ha a kölykeid betegszenek meg akkor is ide fogsz írkálni?

Már látom a kérdésed: Mit tegyek hogy ne kapjam el tőlük?

Mert, hogy te többet érsz mint ők......

Nálunk a kutya a család TAGJA. Ha valami van vele, akkor nem ide írkálok hanem viszem a dokihoz. Hogy miért?

Mert ugyan olyan értékű mint egy gyerek vagy egy felnőtt.

Ugyanis neki is csak EGY élete van.

Ő is emlős én is emlős, SŐT! te is EMLŐS vagy!!!!!

2011. szept. 14. 21:44
 14/24 anonim ***** válasza:
77%

Ha hallva születtek a kölykök, akkor az anyjuk nyilván csak a siketek ízét nem szereti, a hallókat viszont előszeretettel fogyasztja!

Ha a gyerekeid és a családod hall - beleértve Téged is -, vigyázz, lehet, hogy veszélyben vagytok!!!

De semmi vész, a kúraszerű nyelvtanóra általában hatékony ellenszer!:)

2011. szept. 14. 22:12
 15/24 A kérdező kommentje:
21:44 és a többi !!!!!Mi az h kölykeid???? válogasd meg a szvad te roh**t di**nó milyen jogon ocsmárolsz te engem te mocsok!!!!!!!!!!!hogy tudtok egy gyereket egy kutyával egy szintre tenni???Gratulálok!!!! sok idiota köcs***!!!!
2011. szept. 14. 23:22
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Valószinű, hogy a kiskutyák meghaltak az anyában, ezért is indult meg az ellés. Hány napra ellet?? Ő attól, hogy megette a kiskutyákat nem lett fertőzött, mert valószinű, hogy az ő szervezetében van valami baktérium, ami az alom elhullásához vezetett. Vigyétek el őt orvoshoz, mert szüksége lesz antibiotikum kurára, és megnézni, nem marad-e benne még kiskutya, vagy placenta darab.
2011. szept. 15. 07:06
 17/24 anonim ***** válasza:
87%

Öröm olvasni a kifinomult stílusod, kedves anyuka.:)

Én nem helyeztem a kutyát a gyerekeid fölé egy szóval sem, de hogy feljelentenélek állatkínzásért, ha nem viszed el azt a szerencsétlent legalább most az orvoshoz, az biztos.

Az ilyen embereknek, mint te, nem szabadna kutyának a közelébe sem menni.

Remélem, egyszer jól s.ggbe harap, megérdemelnéd.

2011. szept. 15. 08:39
 18/24 anonim ***** válasza:
83%

Lehet, hogy te jobban szereted a Gyermekeidet (remélem elég tiszteletteljesen fogalmaztam), és fontosabbak Neked, mint a kutyád. De! Ismered az állatok jogait? Ugyanis nekik is vannak ám...

A törvény szerint legalábbis a kutyádnak joga van az orvosi ellátáshoz. Ennek elmulasztása gondatlanságból elkövetett állatkínzás. És ahogy előttem írta valaki, egy feljelentést minimum megérdemelnél. A kutyád pedig egy normális, felelősségteljes gazdát...

Ha nincs pénz (vagy kedv, energia...stb) a kutya orvosi ellátására, akkor keresni kellene neki másik gazdát, még a menhely is jobb, mint te (kérdező) ott legalább ivartalanítják.

Azt hitted álvemhes??? Ha egy álvemhes szukának már nő a pocakja, annyira súlyos álvemhességnél fejvesztve kellene rohanni az orvoshoz. Nem simogatni a hasát... Istenem.

Milyen emberek vannak.

A kutyád biztosan nem ér többet a Gyermekeidnél (legalábbis számodra), de jogai neki is vannak. És az a szerencsétlen ki van szolgáltatva neked. És te itt kérdezősködsz, ahelyett, hogy becsületesen elvinnéd orvoshoz.

Áh, az ilyen a kérdések miatt nem lehet már erre az oldalra feljárni. Ilyet olvasok és dobok egy hátast. Ilyen kérdés a 21. században, 2011-ben... No comment.

2011. szept. 15. 12:21
 19/24 anonim ***** válasza:
76%

21:44 vagyok.

Látom fáj az igazság. :-D

Egyáltalán nem beszéltem alpári módon, és nem is fogok lesüllyedni a szintedre. Az meg hogy magad fölött érzed egy másik fajt, ( vagy éppen lenézed bár a te szintedről ez igen nehéz mert, a tyúknak több esze van mint neked ) valószínű azért van mert tudat alatt tudod te hogy mennyire sötét vagy.....

A tényeken viszont nem változtat, mert a kölyköd is emlős meg a kutya is.

2011. szept. 16. 17:04
 20/24 anonim ***** válasza:
46%

ááá hagyjuk, megint egy alkoholista idióta állatkínzó.

sajnos mi nem tudunk ez ellen semmit sem tenni.:(

lennél csak a szomszédom, már úgy feljelentettelek volna, hogy még a Gyeremekeidet* is elveszik tőled.

2011. szept. 16. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!