Hallva születtek a kiskutyák és az anyjuk meg is ette öket. Fertözött a anya kutya, emberre is veszélyes lehet?
Nem kell félteni a gyerekeidet. Viszont a kutyának kell az orvos egy kivizsgálás erejéig.Ha fertőzés miatt pusztultak el benne a kölykök, az sem emberre ártalmas , csak a kutyára.
Vidd el jól felszerelt rendelőbe és ott megvizsgálják a kutyát, sőt, lehet, ki tudják mutatni, mi okozta az elhullást.
,,egyértelmü h többet érnek mint egy kutya"
És ha a kölykeid betegszenek meg akkor is ide fogsz írkálni?
Már látom a kérdésed: Mit tegyek hogy ne kapjam el tőlük?
Mert, hogy te többet érsz mint ők......
Nálunk a kutya a család TAGJA. Ha valami van vele, akkor nem ide írkálok hanem viszem a dokihoz. Hogy miért?
Mert ugyan olyan értékű mint egy gyerek vagy egy felnőtt.
Ugyanis neki is csak EGY élete van.
Ő is emlős én is emlős, SŐT! te is EMLŐS vagy!!!!!
Ha hallva születtek a kölykök, akkor az anyjuk nyilván csak a siketek ízét nem szereti, a hallókat viszont előszeretettel fogyasztja!
Ha a gyerekeid és a családod hall - beleértve Téged is -, vigyázz, lehet, hogy veszélyben vagytok!!!
De semmi vész, a kúraszerű nyelvtanóra általában hatékony ellenszer!:)
Öröm olvasni a kifinomult stílusod, kedves anyuka.:)
Én nem helyeztem a kutyát a gyerekeid fölé egy szóval sem, de hogy feljelentenélek állatkínzásért, ha nem viszed el azt a szerencsétlent legalább most az orvoshoz, az biztos.
Az ilyen embereknek, mint te, nem szabadna kutyának a közelébe sem menni.
Remélem, egyszer jól s.ggbe harap, megérdemelnéd.
Lehet, hogy te jobban szereted a Gyermekeidet (remélem elég tiszteletteljesen fogalmaztam), és fontosabbak Neked, mint a kutyád. De! Ismered az állatok jogait? Ugyanis nekik is vannak ám...
A törvény szerint legalábbis a kutyádnak joga van az orvosi ellátáshoz. Ennek elmulasztása gondatlanságból elkövetett állatkínzás. És ahogy előttem írta valaki, egy feljelentést minimum megérdemelnél. A kutyád pedig egy normális, felelősségteljes gazdát...
Ha nincs pénz (vagy kedv, energia...stb) a kutya orvosi ellátására, akkor keresni kellene neki másik gazdát, még a menhely is jobb, mint te (kérdező) ott legalább ivartalanítják.
Azt hitted álvemhes??? Ha egy álvemhes szukának már nő a pocakja, annyira súlyos álvemhességnél fejvesztve kellene rohanni az orvoshoz. Nem simogatni a hasát... Istenem.
Milyen emberek vannak.
A kutyád biztosan nem ér többet a Gyermekeidnél (legalábbis számodra), de jogai neki is vannak. És az a szerencsétlen ki van szolgáltatva neked. És te itt kérdezősködsz, ahelyett, hogy becsületesen elvinnéd orvoshoz.
Áh, az ilyen a kérdések miatt nem lehet már erre az oldalra feljárni. Ilyet olvasok és dobok egy hátast. Ilyen kérdés a 21. században, 2011-ben... No comment.
21:44 vagyok.
Látom fáj az igazság. :-D
Egyáltalán nem beszéltem alpári módon, és nem is fogok lesüllyedni a szintedre. Az meg hogy magad fölött érzed egy másik fajt, ( vagy éppen lenézed bár a te szintedről ez igen nehéz mert, a tyúknak több esze van mint neked ) valószínű azért van mert tudat alatt tudod te hogy mennyire sötét vagy.....
A tényeken viszont nem változtat, mert a kölyköd is emlős meg a kutya is.
ááá hagyjuk, megint egy alkoholista idióta állatkínzó.
sajnos mi nem tudunk ez ellen semmit sem tenni.:(
lennél csak a szomszédom, már úgy feljelentettelek volna, hogy még a Gyeremekeidet* is elveszik tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!