Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel etetitek a kutyátokat...

Mivel etetitek a kutyátokat és milyen fajta?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy havanesem van, ő Hill's vagy Happy Dog bárányos-rizses kajcit kap. Illetve, ha elcsábulok, engedem, hogy egyen főtt ételt is, imádja!!!
2009. ápr. 23. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy 7 hónapos francia bulldogom és egy közép-ázsiai pásztorom van, mindkettő száraztápot kap, esetleg összekeverve kajamaradékkal.
2009. ápr. 23. 10:53
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Yorkim van 3 éves, ő Rojal cannin tápot nap. Az am. staffordshiere t. és a rotin szntén pápot kap, meg némi százaz kenyeret és kaja maradékot.
2009. ápr. 23. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Acana, de csak egy héten néhány alkalommal, mert szinte csak a főtt kaját eszi meg, ha nincs főtt kaja, csúnyán néz. Acanával minden nap megkínálom, aztán vagy eszi vagy nem. Pulim van, hiába na, a puli nem úri kutya de én imádom:)
2009. ápr. 23. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Pont ma álltunk át a Hills marhahúsos tápjára,meglátjuk!

Eddig Pro Pac-ot kapott,nagyon jó,de nehéz beszerezni felénk.

2009. ápr. 25. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik,beválik a Hill',de náléa nem lehet tudni,meddig hajlandó enni egyfajta tápot.
2009. ápr. 26. 22:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindekinek.

Uccsó, nem írtad milyen fajta a kutyus.

2009. ápr. 26. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:

labrador-golden retri keverékem van, 2éves kan

ő egy héten kb 2X a hús feldolgozásánál maradt bőrt és nyesedékeket kapja FŐZVe, kenyérrel vagy kutyatésztával keverve, vannak napok mikor konzervhúst(nem márkásat, nem tudnám megfizetni)kutya tésztával, van hogy husleveshez maradt főtt zöldséget és egyéb kímélő maradékot, vagy tápot

hetente kap 1 tojást a szőre miatt(állitolag jó rá)

2010. jan. 23. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok:bullterrierem van,standard,csíkos ivartalanított szuka.

A Hill's majdnem nagy bajt csinált:nagyon felvitte a kutya vércukorszintjét.Kiderült,hogy 47,5 %(!!!!)a szénhidráttartalma,és a táp nagy része gabona.A gabonát a kutya nem tudja lebontani,mivel nincs amiláz a nyálában,és az glükózzá alakul.

Abbahagytuk a Hill's tápot,most a Belcando-val kísérletezünk.

Vigyázzatok a Hill's táppal,nagy része ízesített,színezett gabona!!!Ilyen áron talán lehetne benne több hús is.

És olcsóbban is van jobb táp.

2010. jan. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!