Nem akar a tenyésztő kutyád adni amiért nem tervezem kutyasuliba vinni, ez miért baj?
Jó azért ne essünk már túlzásokba. Ha a tenyésztő azt várja, hogy még arról is beszámoljon neki, hogy a kutya mikor pisilt, akkor adja társtulajdonba. De az, hogy elteszi az árát, és még utána is bizonygatni kelljen neki, hogy napi szinten ezt-meg azt csinálta a kutya, azért vicc.
Leendő gazdi "egy kutyát képzett csak ki". ééééés? Valószinű, hogy van türelme, fordit rá időt, és energiát, hogy megismerje a kutyáját. Miért ne lehetne neki egy uj fajta kutyája? Minden kutyaiskola annyira patent, hogy segitenek ha gond van? Én nem hiszem.
Ird meg, milyen célra szeretnéd a kutyust, miért pont ezt a fajtát, és elmondod , hogy milyen "jövőt" szánsz neki. Ő ugyis bele fogja irni a szerződésbe, hogy nem megfelelő tartás, és foglalkozás esetén, a kutyát jogosult visszavenni, meg, hogy előre megbeszélt időpontban meglátogatni. Aztán az is lehet, hogy nem Magyarországra akarja eladni, hanem inkább külföldre, azért rázott le.
Bár nekem minden gazdijelöltem ilyen ambiciózus lenne mint Te.!
NA akit érdekel ő az én 10 éves kis menhelyi keverék kutyusom, Tóbiás :)
a fajtamentős vagyok...
HÁT NAGYON ÉDES, ÜGYESEK VAGYTOK!!! GRATULÁLOK! :)
és nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezek után mit mond a tenyésztő, mindenképp írd meg!
ma 11:22
Na, így már más a gyerek fekvése...
Sok külföldi tenyésztő nem képes a szemedbe mondani, hogy magyarnak nem ad kutyát. Főleg, ha ismert tenyészet, akkor az is kizáró ok lehet, hogy Te csak egy nevenincs kutyás vagy.
Nagyon ügyesek vagytok! Bár nekem is ilyen gazdijelöltjeim lennének! Border colliet nem akarsz véletlenül?:) A dog dancinget nem akarjátok kipróbálni? Nektek az is jól menne!
Ja, egy tanács: ha mindenáron egy bizonyos helyről szeretnél kutyát, akkor ígérj meg mindent, amit csak akarnak! Ha a tenyésztő elad egy kutyát, utána már nem fog számon kérni tőled semmit! Max. pár fényképet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!