Ez normális "függőség" egy kutyánál?
Üdv. Nos... Van egy kislány 4 éves Beagle kutyám. Az utóbbi 4-5 napban azt vettem észre rajta, hogy magától leül minden este a konyhában oda ahol van a kristálycukor... :D És először nem értettük, hogy mit is szeretne onnét, aztán lerámoltam neki mindent ami ott volt és ráugrott a kristálycukorra. Azóta minden este addig nyüszög meg vonyít meg kaparja a szekrényajtót míg nem kap egy 2-3 kávéskanálnyi kristálycukrot O.o Utánna boldogan tér aludni szónélkül... Ez normális a kutyáknál? Szükségük van ennyire a cukorra? És mitől csak most jelentkezett ez? Köszönöm a segítséget Gazdi társak! :)
23/F
A válasz megírásának időpontja: ma 01:36
Hát spanom nem kötelező itt olvasgatnod ha fárasztalak. Feküdj le aludni, reggel biztos suli van ;)
Nézd meg a "mik a leggyakrabban elkövetett hibák a kutya etetésével kapcsolatban" hármas pontját. De te biztosan okosabb vagy az állatorvosnál, spanom..
Szerintem se adj cukrot, sem cukor tartalmu dolgot. En mar talalkoztam cukorbeteg, 6 eves kutyaval, igaz, az fiu volt es nagyon kover :(
Esetleg, ha szeretnel biztos lenni a dologban, kerj az allatorvostol egy vervizsgalatot, lehet kezdodo akarminek is a tunete ez a nagy cukor-kivanas.
Tényleg nem jó neki a cukor, ráadásul öregebb korára hajlamos lehet ettől az érelmeszesedésre - mint az ember. És hizlalja mint az állat.
Ha viszont szeretnéd nassoltatni, akkor vegyél neki "kutyacsokit". [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!