Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez normális "függőség" egy...

Ez normális "függőség" egy kutyánál?

Figyelt kérdés

Üdv. Nos... Van egy kislány 4 éves Beagle kutyám. Az utóbbi 4-5 napban azt vettem észre rajta, hogy magától leül minden este a konyhában oda ahol van a kristálycukor... :D És először nem értettük, hogy mit is szeretne onnét, aztán lerámoltam neki mindent ami ott volt és ráugrott a kristálycukorra. Azóta minden este addig nyüszög meg vonyít meg kaparja a szekrényajtót míg nem kap egy 2-3 kávéskanálnyi kristálycukrot O.o Utánna boldogan tér aludni szónélkül... Ez normális a kutyáknál? Szükségük van ennyire a cukorra? És mitől csak most jelentkezett ez? Köszönöm a segítséget Gazdi társak! :)

23/F

2011. szept. 12. 00:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De akkor felteszem a kérdésem második részét megint...Miért csak most jött rá ez? Mikor azt se tudta idáig hogy mi az a cukor...Most meg azt kér. Csak van valami ami miatt kéri, és szüksége van rá. Az hogy a foga kirohad kicsit túlzásnak tartom...:)
2011. szept. 12. 01:36
 12/19 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 01:36

Hát spanom nem kötelező itt olvasgatnod ha fárasztalak. Feküdj le aludni, reggel biztos suli van ;)

2011. szept. 12. 01:38
 13/19 A kérdező kommentje:
De ha ennyire ellenzi mindenki akkor megvonom tőle. csak normális kommentekre vártam. Nem sokat kaptam igaz de akkor nem adok neki. :)
2011. szept. 12. 01:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a "mik a leggyakrabban elkövetett hibák a kutya etetésével kapcsolatban" hármas pontját. De te biztosan okosabb vagy az állatorvosnál, spanom..

[link]

2011. szept. 12. 01:48
 15/19 A kérdező kommentje:
Ha ezzel kezdted volna akkor megspóroltunk volna pár fölösleges karaktert és komment váltást! Köszönöm kedvességed. Lefogom szoktatni róla. Köszi mindenki!
2011. szept. 12. 01:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem se adj cukrot, sem cukor tartalmu dolgot. En mar talalkoztam cukorbeteg, 6 eves kutyaval, igaz, az fiu volt es nagyon kover :(

Esetleg, ha szeretnel biztos lenni a dologban, kerj az allatorvostol egy vervizsgalatot, lehet kezdodo akarminek is a tunete ez a nagy cukor-kivanas.

2011. szept. 12. 06:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Tényleg nem jó neki a cukor, ráadásul öregebb korára hajlamos lehet ettől az érelmeszesedésre - mint az ember. És hizlalja mint az állat.

Ha viszont szeretnéd nassoltatni, akkor vegyél neki "kutyacsokit". [link]

2011. szept. 12. 07:49
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már nem fogok többet adni neki. Hát ez az látjátok, hogy a kutyacsokit próbáltam már, és kb ráugatott 2őt és ott hagyta.. :D
2011. szept. 12. 11:54
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
a kutyát nem vesszük emberszámba, mert ő nem ember, hanem kutya. Teljesen más dolgokra van szüksége. Sokan vonják meg a kutyáiktól a megfelelő élelmet, mert az olyan undoritó. Az állatnak viszont szüksége van rá. Ha ugy neveljük, és gondozzuk, ahohy arra neki a legnagyobb szüksége van, akkor lesz belőle egészséges, boldog kutya. És nem akkor ha emberi tulajdonságokkal ruházzuk fel, és olyan ételekkel etetjük, amiket mi magunk is megennénk.
2011. szept. 12. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!