Kinőhető-e a tehénállás?
Figyelt kérdés
6 hónapos közepes testű kutyusomnak kis méretű tehénállása van. Nem tudom, hogy ki fogja-e nőni, vagy van-e olyan gyakorlat ami erősítené a hátsó végtagjait?2011. szept. 11. 21:06
1/7 anonim válasza:
Ha már 6 hónapos a kutya akkor nem valószínű
2/7 anonim válasza:
bocsi az offért de megkérdezhete mhogy mi az a tehénállás?:/
4/7 anonim válasza:
Mivel még növekedési szakaszban van, szerintem célzott fizikoterápiával még helyre lehet tenni.
Na meg nyilván normális kaja kell neki, szerintem ilyen esetben alacsonyabb, de nagyon jól feldolgozható fehérjetartalmú tápra lenne szüksége, és mindenképpen zöldkagyló kivonatra.
5/7 A kérdező kommentje:
Eukanuba tápot eszik, és nem túlzottan feltűnő a rendellenesség. Van esetleg valakinek tapasztalata kapcsolatban? Zavarja ez egyáltalán a kutyát? Okozhat valamilyen problémát később?
2011. szept. 11. 22:24
6/7 anonim válasza:
Problémát nem okozhat. Lehet öröklött, és szerzett is. szerzett akkor, ha a kutya tulsulyos, illetve nem kapta meg a szervezete a növekedés szakaszában a megfelelő vitaminokat.
7/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam leírom a tapasztalatot. Nagy részben kinőtte, ami azt jelenti, hogy nem feltűnő a rendellenesség. Diszplázia szűrésen még nem volt, de mindenképpen elviszem.
2011. okt. 22. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!