Valami rendellenesség áll a háttérben vagy csak rossz szokás? :O
Heló! :)
Látom, már öt éve tetted fel a kérdést, kicsit későn akadtam rá, remélem azért még erre jársz, és megnézed amit írok.
Nekünk egy három éves havanese kutyusunk van, aki szinte már olyan, mint egy kis kecske. Nagyon nagyokat ugrik, füvet eszik folyton (tudom, hogy ilyenkor ég a gyomra) és a dolgát kicsi bogyókban végzi el. De a legviccesebb, amikor elkezd futni és ahogy te is mondtad a te kutyusodról, ő is felkapkodja a lábát. Voltunk már vele régebben orvosnál és megemlítettük, megnézte, de nem talált semmit, nem fájt a kutyának és szaladgálni is tud. Aztán találkoztunk egy kicsit idősebb, olyan 7-9 év körüli tacskóvak és ő is ugyanezt csinálja, de neki sincsen semmi baja.
Amúgy Beni a kutyusunk neve, de Kecskének és Sasszékirálynak (amiért emeli a lábát) szoktam hívni. :)
Üdv: Egy kutyabolond lány ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!