Szerintetek ez a kép valódi?
Ha nem vettétek volna észre, én erről a kutyáról beszéltem, és ezzen a kettő képen úgyan az a kutya, és a gazdi is!!!
Az oldal.:
David és Christine Nasser az arizonai Tucon-ból nem számított arra, hogy kéthetes német dog kiskutyájuk 4 év múlva nagy eséllyel indul a világ legmagasabb kutyája címért.
A kutya 2005. november 17-én született és Giant Georgnak hívják.
George 115 kg, marmagassága 1,09 méter, hossza 2,13 méter. Az állat gazdái tavaly elküldték a kutya méreteit a Guinness rekordok könyvének és George immár hivatalosan is a legmagasabb kutya a világon. 2 cm-el magasabb, mint a második legnagyobb kutya, a San Diego-i fehér német dog, Titan. A korábbi csúcstartó Gibson, szintén német dog volt, és tavaly augusztusában pusztult el csontrákban.
George minden hónapban 50 kg húst megeszik és a méreteinek megfelelő speciális ágyon alszik.
A 45 évnyi tapasztalattal rendelkező Dr. William Wallace kutya szakértő szerint ez a legmagasabb kutya, amit valaha látott.
azt azért ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy ha valóban ilyen nagyok is azok a kutyák, azért a fotókkal még erre rá is segítenek...
mindegyik kép olyan szögből, ügyesen lett fotózva, hogy a gazda hátrébb helyezkedik, illetve a masztiffnál én megtippelem, hogy a hölgy sem túl nagydarab...
Giant George kanapés képeinél nézzétek meg pl. a gazdája lábát: [link] trükkös optikával készült szerintem a kép, mert az is olyannak hat, mint egy bohóccipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!