Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mik a tapasztalatok csau csau...

Mik a tapasztalatok csau csau kutyákkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A közeljövőben szeretnék venni egyet és érdekelne, hogy pl mennyire mozgékony, mennyi ápolást igényel, mennyire jön jól ki az emberekkel, mennyire nevelhető... ilyesmik :)

Köszi

2009. ápr. 20. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Nekünk csaunk van, imádjuk, roppant aranyos, hűséges, nagyon jó házőrző, idegenekkel szemben távolságtartó, sokaára enged magához valakit, min 2-3 találk után, nem udvarrongáló, a gyerekemet (1 éves) imádja, végtelen hozzá a türelme, szőre bizony heti két-háromszori fésülést igényel, különben berasztásodik és nyírni kell... Mozgékony, nem lomha, mint amennyire annak is tűnik, fürge és ha kell tud gyors is lenni. Szobatisztává hamar válik, nálunk gyakran bent van a házban, soha nem piszkít be, még egyszer sem volt rá példa. Okos, és könnyen tanítható...

én csak jót tudok mondani.. a mi csaunk egy kiváló kennelből való LE-SZI-NI, 3 éves és nem bántam meg, hogy őt választottuk anno a gyáli piacon. Bullmasztiffot szerettünk volna, de ő volt az első kiskutya, akit megláttunk és nem is mentünk tovább, azonnal megszerettük.

Jó választás!!!!!!

2009. ápr. 20. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:
29%
hát én az okosságát megcáfolnám,dea többi igaz.
2009. ápr. 21. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk csau-csaunk van. Ő a legaranyosabb kutya a világon. Baromi okos, annyi, hogy nem parancsolni kell neki, hanem megkérni. Fésülni még a rövidszőrűt is gyakran kell, szal ápolásra gyakran szorul. Én nagyon ajánlom, csak jó tapasztalataink vannak vele kapcsolatban.
2009. ápr. 21. 17:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :D alig várom, h végre meglegyen nekem is a csau csaum :D
2009. ápr. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!