Odaengeded a kutyád bármelyik más kutyához?
Az enyém imád spanolni a többivel, kicsivel, naggyal mindegy. Én is örülök, amikor ő örül, játszik szaladgál a többivel. De már baromira elegem van belőle, hogy állandóan elkap a saját kutyáját leszaró gazdák ápolatlan kutyáitól folyton betegségeket,fülatka, bolha, rüh, kiütések, megfázás, iszonyat pénzek mennek nálunk dokira.
Azt fontolgatom, hogy befejeztem, idegen kutyához nem mehet többet oda. Ti ezt hogy oldjátok meg? Az a baj, hogy nem kérhetek kiskönyvet minden kutyához, a legtöbb apróbb" betegség pedig nincs ráírva a kutyára.... Egy pali pl megkérdezte tőlem régebben, hogy oltva van e az enyém, akkor csudáztam érte, de lehet hogy én is ezt fogom tenni!! El vagyok keseredve, hogy mindig hazahozunk valami kehet, havi egy van, de a kutyámat azért nem szeretném kivonni a társasági életből, valami ötlet akkor hogyan tovább?
Igen oda, de olyan szituációval mint a tiéd még soha nem találkoztam.
Nem kaptak el soha semmit más kutyáktól.
19:37 vagyok 63%-os válaszoló
Azt kihagytam hogy idegen kutyával csak akkor engedem játszani halátom hogy na erre a kutyára azért ad a gazdája ez a kutyán is meglátszik. Amúgy ez enyém az atkát egyszer egy hozzán bejövő idegen kutyától kapta el akinek volt gazdája. Szóval azóta ezért válagatom meg ennyire hogy melyikhez engedem oda őket.....
Nem. Egyrészt azért, mert nem mindenki örül neki, másrészt mert nem tudhatom, hogy épp milyen bacit fogok összeszedni. Vannak ismerőseim, akikkel együtt kivisszük a kutyáinkat és akkor bandáznak, de bármilyen vadidegenhez nem engedem oda őket.
Annak meg pláne nem örülök, ha hozzám odaengedik, mert az egyik kutyum sajnos nincs elég jól szocializálva, és könnyen dönt úgy hogy támad, ha nem tetszik neki valami.
Előző kutyám (mondjuk ő rövid szőrű vizsla volt és szívós keverék) soha nem volt beteg- kivéve álvemhesség azon kívül semmi a 14 éve alatt. Kóbor kutyához is odaengedtem pedig. Szóval azért biztos közrejátszik az immunrendszer is .....
Magammal beszélgetek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!