Ez igaz? Marilyn Manson tényleg bedobott a közönségbe
(egyik koncertjén, nem tudom mikor) 5 darab kiskutyát,
azért hogy amíg nem tépi szét a közönség addig nem
kezdi el a koncertjét? Állítólag a közönség
széttépte őket.
21/35 anonim válasza:
de ha kioperálják a lengő bordáját akkor télleg jobban hajlik az ember te nagyon okos -.- én ismerek is olyat akinek nincs lengő bordája és olyan qva hajlákony.Sőt meg is tudta érinteni az orrával a gatyáját (tehát le tudja szopni magát állítólag nem próbálta xD)
2010. júl. 19. 05:37
22/35 anonim válasza:
SEMMI NEM IGAZ!
voltam már 3 Manson koncerten, sőt... abból az egyik Amerikában volt, és nem történt semmi ilyesmi sem!
egy tök átlag, látványos és ütős koncert volt! :D
2010. aug. 2. 23:10
23/35 anonim válasza:
08-02 23:10
irigyellek haver(Y) : Dés meik konci vt mehanical animals v anticrist v mék : d
am meg mansont ne fikázni mert minden kacsa leszopni nem szopta magát mivel meegvan az összes bordája és ha nem láttátok még élőbe ne mondjátok hogy mijen én láttam a Volt on: P Heart shaped galas . d
2010. aug. 10. 01:27
a Cpg volt csirke
kacsa volt Beatrice :)
és NEM Manson volt a denevér -.- hanem Ozzy.. de olyan hülye itt pár ember, hogy azt sem tudja mit beszél, inkább nézzen utána.. ne egyből írkáljon meg hülyeségeket higgyen el... ilyen hiszékeny embereket..... az ilyeneket lehet könnyen átb@**szni
2010. szept. 5. 15:08
Ozzy Osbourne volt a denevéres. Ezután be is kellett szállítani a kórházba, a veszettség elleni oltás miatt...
elég idegbeteg, de ez igaz:D
2011. jan. 13. 18:26
Egyébként be volt b*szva, a nézők közül dobta fel valaki, MÉLG ÉLT! és azthitte műanyag. állítólag. De ezt is csak EGÍ helyen olvastam, máshol nem nagyon volt említve
2011. jan. 13. 18:28
27/35 csollany válasza:
Már nem azért de miért vagytok ennyire hiszékenyek?
Mindent elhisztek? persze csak belökitek ide a kérdést és várjátok a választ, lusták vagytok utána járni.Nem nem volt ilyen, nem vetette ki a szemét és nem nem szopta le magát sem a szöszi gyereket. -.-"
2011. jún. 29. 14:07
28/35 anonim válasza:
Nem tudom ki írta azt,hogy a Slipknot miket csinál a színpadon de mindenkit biztosíthatok ilyeneket sose csináltak.Bár az igaz,hogy koncerteken már haltak meg szívrohamban.
2011. nov. 26. 10:35
29/35 GirlOfDeath válasza:
Jajj.:D istenem ki a rak talalta mar ki ezt a hulyeseget?? Volt kutyaja is..nem bantsa az allatokat van egy cuki cicaja is Lily.(: Aki ezt kitalalta annak meg uzenem hogy valami jobb story-t talaljon ki... -.-'
2012. márc. 21. 15:35
30/35 anonim válasza:
nah, 1.véletlenül manson iq-ja megközelíti a 180-at... aki nem hiszi az ennyit ér xdd 2.nem kéne mást leszólni, hanem törődj a magad dolgával 3. ja meg én azért nem állítanám ezeket annyira mert én sem tudom de ha ilyenekkel akarod jobban érezni magad hogy ,,jujujjj mit csinált ez az ember én meg ártatlan vagyok hehe" akkor mondd csak de lehet h nem igaz akkor meg hülyét csinálsz magadból xd 4. a denevért azt ozzy osbourne rágcsálta meg, nem szándékosan csak azt hitte h műanyag xd ajánlom:
[link] itt elég normálisnak tűnik... és ebbe is bele lehet olvasni:
[link] am az ilyen megnyilvánulások h lelőném meg ilyesmi azt tartsd meg magadnak mert az már nem a kérdéshez tartozik és akkor már tényleg annyit érnél mint amennyire te hiszed hogy ő mennyit ér xddddddd nyahhh
2012. szept. 24. 15:14
Kapcsolódó kérdések: