Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez igaz? Marilyn Manson...

Ez igaz? Marilyn Manson tényleg bedobott a közönségbe (egyik koncertjén, nem tudom mikor) 5 darab kiskutyát, azért hogy amíg nem tépi szét a közönség addig nem kezdi el a koncertjét? Állítólag a közönség széttépte őket.

Figyelt kérdés
Hol voltak az állatvédők? Az ilyet nem kéne diliházba zárni? Legszívesebben lelőném vagy valami brutálisabb módszerrel megölném.
2009. ápr. 20. 16:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
71%

Én szeretem Mansont, és a többi itt felsorolt állatkínzó együttest is.

Hallgatom a zenéjüket, nézem a videóikat, és koncertre is szívesen mennék.

Ettől még imádom az állatokat, voltam önkéntes állatmenhelyen, van kutyám, és időnként fogadok be beteg állatokat.

Persze ezt senki nem gondolná rólam ránézésre, vagy zenei ízlés alapján... :)

Mellesleg szerintem ezek kacsák. Az igaz, hogy kivetette a lengőbordáit, de a többi nem valószínű.

2009. ápr. 20. 18:14
 12/35 anonim ***** válasza:
91%

A lengőbordáját azért szedette ki, hogy vékonyabbnak tűnjön x))

Második válaszolóval teljesen egyetértek (;

2009. ápr. 20. 18:34
 13/35 anonim ***** válasza:
93%
Valaki keveri a szezont a fazonnal.Denevér fejét Ozzy Osborn harapta le.Hogy Manson csinált e ilyet??Azt biztosan,csak ő tudhatja meg aki ott volt(ha tényleg volt ilyen) azon a koncerten.Nem hiszem,hogy igaz lenne nagy balhé lett volna belőle..REMÉLEM tényleg nem igaz:S
2009. ápr. 20. 18:58
 14/35 anonim válasza:
79%
Idióta hülye vagy te.Azért, mert felhozunk témának híreket, amiket hallottunk, az még nem jelenti azt hogy el is hisszük.Mások is megerősítették, hogy igaz az a hír miszerint kioperáltatta néhány bordáját.
2009. ápr. 20. 20:00
 15/35 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem csak a nagyon buta emberek adnak az ilyen pletykákra s foglalkoznak velük.
2009. ápr. 20. 20:32
 16/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, utána néztem valahol ezt írják valahol azt. Azért én is remélem hogy nem igaz és a többi állatság sem. Biztos hogy nagy botrány lett volna belőle(vagy tényleg nagy botrány volt) de amennyi pénze van simán kifizeti a bírságot.
2009. ápr. 21. 17:33
 17/35 anonim válasza:
95%
A denevéres az nem ő volt hanem Ozzy!Én így hallottam :S
2009. jún. 13. 19:34
 18/35 anonim ***** válasza:
68%

"az viszont igaz, hogy egy koncertjén leharapta egy denevér fejét!"

az Ozzy Osbourne volt...

2009. júl. 7. 15:36
 19/35 anonim válasza:
94%
Én egyáltalán nem hiszem el ez az egészet , mert azért mert Mansonnak bizarr a kinézete a média nagyobb hülyeségeket tud kiagyalni mint Paris Hiltonról.Nagy Feró sem darált le egy csirkét , mégis van egy ilyen pletyka...nevetséges.Manson egy nagyon intelligens ember és egy intelligens ember nem csinál ilyet.Tehát kacsa.
2009. júl. 23. 11:35
 20/35 anonim válasza:
100%

Ez a kiskutyás sztori tutira nem igaz, Manson nem állatkínzó, neki is van otthon macskája.

Ozzy Osbourn és Alice Cooper valóban tartott egy kis "állati műsort" a koncerten,de Marilyn Manson nem. És a bordáit azért kellett kioperálni, mert eltört neki, szóval semmi köze nem volt az önszopáshoz. Különben is, attól még ha valakinek kiveszik a bordáját, a gerince még nem hajlik jobban, szóval ez hülyeség. Meg különben is van neki mindig csaja, aki megteszi helyette. :D

2010. máj. 30. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!