Ez igaz? Marilyn Manson tényleg bedobott a közönségbe (egyik koncertjén, nem tudom mikor) 5 darab kiskutyát, azért hogy amíg nem tépi szét a közönség addig nem kezdi el a koncertjét? Állítólag a közönség széttépte őket.
Én szeretem Mansont, és a többi itt felsorolt állatkínzó együttest is.
Hallgatom a zenéjüket, nézem a videóikat, és koncertre is szívesen mennék.
Ettől még imádom az állatokat, voltam önkéntes állatmenhelyen, van kutyám, és időnként fogadok be beteg állatokat.
Persze ezt senki nem gondolná rólam ránézésre, vagy zenei ízlés alapján... :)
Mellesleg szerintem ezek kacsák. Az igaz, hogy kivetette a lengőbordáit, de a többi nem valószínű.
A lengőbordáját azért szedette ki, hogy vékonyabbnak tűnjön x))
Második válaszolóval teljesen egyetértek (;
"az viszont igaz, hogy egy koncertjén leharapta egy denevér fejét!"
az Ozzy Osbourne volt...
Ez a kiskutyás sztori tutira nem igaz, Manson nem állatkínzó, neki is van otthon macskája.
Ozzy Osbourn és Alice Cooper valóban tartott egy kis "állati műsort" a koncerten,de Marilyn Manson nem. És a bordáit azért kellett kioperálni, mert eltört neki, szóval semmi köze nem volt az önszopáshoz. Különben is, attól még ha valakinek kiveszik a bordáját, a gerince még nem hajlik jobban, szóval ez hülyeség. Meg különben is van neki mindig csaja, aki megteszi helyette. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!