Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Túlfűteném a kutyaházat?

Túlfűteném a kutyaházat?

Figyelt kérdés
Új háza van a kutyámnak,de nem tudom,tegyek-e rá valamit.Minden oldalán kb. 2.5cm a szigetelés(felül és alul is)de viszont majdnem 2kutya is elfér benne,annyival szélesebb.és szeretnék az ajtajára is valamit,leginkább hőfüggönyt,mert a sima szőnyegen nem lát ki,és letépi.nem fülledne be nagyon?
2011. szept. 4. 11:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%

Egy rossz poló is jó az ajtajára, felszőgeled és kész.

Szalmát tehetsz be neki.

2011. szept. 4. 11:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy rakd fel a hőfüggöny csíkjait, hogy ne egymást fedjék, hanem kicsi rés legyen közöttük. Akkor jó lesz.
2011. szept. 4. 11:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kapsz hőfüggönynek való műanyag szalagot méterre olyan cégeknél akik ipari kapukat szerelnek.Párszáz forint.
2011. szept. 4. 11:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A mi kutyáink kifejezetten "buknak" a rongyokra, tuti leszednék fél óra alatt a pólót.
2011. szept. 4. 11:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
ja és nem fülled be.én felhajtom ha meleg van, ha hideg akkor naponta kétszer kiszellőztetem
2011. szept. 4. 11:43
 6/15 A kérdező kommentje:

épp ez az,hogy póló,szőnyeg rongy egyre megy,mert olyan szépen leszedi,hogy csak na :D

szalmát nem rakok be neki,mert mint írtam,azalján is több centis a szigetelés,meg amúgy se férne már az be,mert pont olyan magas a beltér hogy lehajtott fejjel tud csak benne forgolódni.

de jó ötlet,hogy így rakjam fel a csíkokat!a fressnapf-ban ha jól tudom lehet venni hőfüggönyt,más nem azt szétszedem,hogy ne legyen annyira egybe!

Köszönöm mindenkinek!

2011. szept. 4. 11:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Én a kutyáimnak csak 1 egy pokrócot szekebe. Vagy ha nagyon hideg van akko 2 teszek alájuk és az ajtajára teszek egy pólót úgy hogy az alján marad egy hézag ahol kilát. Ezt csak a foximnak szoktam íyg csinálni mert a pulim nem szereti a ólat neki csak doboza van és 1 pkróc benne. De szerintem ha nincs nagyon hideg akkor csk teszel bele egy pokrócot az álljára és kész mert ha az ajtaját is nagyon elzárod akkor a kutyád be izzadhat és mikor kijön megfázik. Milyen fajta kutyád van?
2011. szept. 4. 14:50
 8/15 A kérdező kommentje:
drótszőrű tacskóm van.elég fázékony teremtés
2011. szept. 4. 15:04
 9/15 anonim ***** válasza:

Egy tipp, hogy honnan rendeld:

[link]

2011. szept. 4. 15:59
 10/15 A kérdező kommentje:
köszi a linket,de látom jó drágán szállít :D
2011. szept. 4. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!