Mennyi az esély arra hogy találok gazdit skót juhász keverék kölyköknek?
Értem...nekem éjjel bent vannak a házban.
Talán érdemes megfontolni akkor hogy megjavíttasd a kerítést!
Tudom hogy eleged van amiért mindenki izélget, de ez ilyenkor így megy!
Teljesen jó a kerítésem, 2 méter magas, nem tudom hogy jutott be a kan. Talán átugrotta? Tudom hogy sok mindenre képesek ilyenkor a kanok...
Körbekérdezem az embereket akkor, meg hirdetek, végülis még 2 és fél hónapom marad. Kettő kutyust meg tudok tartani, de többet nem:(
Szerintem van rá esély, hogy gazdit találj nekik. Biztosan szép kiskutyák lesznek és ha féregtelenítve, 2 oltással meg ingyen lesz akkor szerintem lesz rá kereslet.
Mostmár senki sem tud semmit csinálni, ami megtörtént az megtörtént, ne hurrogjátok le a kérdezőt! Legalább foglalkozik a kicsik sorsával.
Sok szerencsét neked és remélem sikerül találnod gazdijelölteket. Esetleg próbáld meg néhány hírdetős odalon.
hát ez érdekes...de valahogyan mégis bement. :)
bocsi hogy még mindig ezzel jövök, de így legközelebb is megtörténik majd! meg kell keresni hol jutott be!
várom a mailedet akár most is nem kell várni addig amíg megszületnek!
Nagyon nehéz mostanában gazdit találni főleg nagytestű fajtáknak!
Természetesen lehet ivartalaníttatni kiállítási kutyát is.
De ha már így alakult, akkor csináltassatok egy UH-t,hogy kb. mennyi kicsi lesz.
Nem lehet tudni milyen (fajta) az apa?
Énis segíthetek reklámozni, felteszem a honlapomra is. Írj emailt, küldj képet a szukáról! Persze csak ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!