Miért "sztárolják" az emberek a németjuhászt? Lerágott csont, mintha nem létezne másfajta kutya! Teljessen elvannak korcsosodva, csúnyák, azzal a csapott hátsó felükkel meg úgy néznek ki mint vmi selejt! Csak nekem gáz a njuhász?
Első vagyok
Elfelejtettem hozzátenni, hogy amellett, hogy szépek még okosak is!
Neked nem tetszik a németjuhász, NA ÉS??
Mindenkinek szíve joga olyan kutyát választani, ami neki tetszik, amivel jól kijön.
De ezzel a kérdéssel elég felületes gondolkozásról tettél tanúbizonyságot.
Üdv: Jaina
Itt fordított a helyzet. Az németjuhász egy nagyon jó fajta, az állomány van ahogy te fejezted ki magad "elkorcsosulva" és ez annak az eredménye hogy nagyon sztárolták, ezért sokan szaporították Őket.
egy időben nagy volt a kereslet, jöttek az olcsó egyedek, kevesebben vettek ezért minőségi kutyát, így az állomány felhígult, több a problémás mint a minőségi, de ennek ellenére még ma sem becsülik meg eléggé a fajtanemesítő tenyésztői munkát.
Jó magyar mentalitás szerint mindenki olcsón akar mindent! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!