Melyek a legritkább kutyafajták Magyarországon?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 12:03
21/30 anonim válasza:
berger picard egy db van belöle.
22/30 anonim válasza:
Berger Picard egy bd van belöle .
23/30 A kérdező kommentje:
Hűű köszi. Hát én biztos azt mondanám rá hogy keverék:D
2009. ápr. 21. 10:06
24/30 anonim válasza:
Berger de Beauce = Beauceron amiböl ugyszintén nagyon kevés van.
25/30 anonim válasza:
Az egyik legritkább és legdrágább a Fáraókutya. Utána a Pomerániai (ő is félmilliónál kezdődik). Stb
26/30 anonim válasza:
a pomeráni?? :O dehogyis
nézzétek már : [link]
félmillió?nem tudom ezt honnan veszed de hogy nem forintba érted az biztos :D
27/30 anonim válasza:
pont most mondták a tvben hogy a világon 1000 perui kopaszkutya van összesen :O
28/30 anonim válasza:
és a világon a guineai éneklő kutya a legritkább,100 db!OMFG o.O
29/30 anonim válasza:
Szerintem igen, beruházik rá adott esetben egy összeget. Mert tudja, hogy nincs a környéken senki, aki foglalkozik vele, így a szaporítással a befektetett összeg sokszorosát szakíthatja le. Nézzétek csak meg az expresszes hirdetéseket. Szinte nagyon sokat tk-es szülőktől hirdetik. Tudok az országban szamiban szaporítót, aki a lengyelektől (ha jól emlékszem az országra) hozott gondolom nem kis pénzért olyan szukát, akinek a testvére halálra nyerte magát kiállításokon, kanok tömegét megverve a BOB-ért. Pedig a szami már nem olyan ritka (sajnos) az országban....
30/30 anonim válasza:
Az új-guineai éneklő kutya a legritkább fajta: a világon mindössze néhány egyed él fogságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!