Melyek a legritkább kutyafajták Magyarországon?
Szerintem ne soroljuk fel!!!!!
.... örüljünk neki hogy ritkák, addig jó amíg nem szaporítja Őket halálra senki!
Nekünk bobtail-ünk(óangol juhász) van.Az állatorvos szerint igen ritka. Még Ő is csak 2-t látott el.
Szerintem ritka. De ki tudja.....
OFF
De tényleg igaza van az elsőnek.
Mellesleg én ma csak besétáltam az állatorvos kutyás boltjába, és rögtön egy bobtail-t láttam.
Szerintem a legtöbb magyar fajta ritka, bár ez sosem jut eszébe a magyaroknak... Érdekesebb nekik a többi, külföldi kutya. De ilyenekre vagy kiváncsi, akkor biztos fáraó kutya, meztelen kutyák, ír vizispániel, portugál kutyák stb...
Sajnos az elsőnek tényleg igaza van. :-(
A Patterdale terrier mellett van még egy fajta, amiből csak egyetlen egyed van az országban.
Igaza van, én is szaporítás ellenes vagyok, de könyörgöm a kérdésre válaszoljon, ha meg nem tud akkor ne írjon.
Megnéztem a patterdale terriert, még nem is hallottam erről a fajtáról.
Hát pedig kérlek szépen a kérdésre válaszoltam!
És továbbra is tartom magam a véleményehez.
Ez most pont olyan mint mikor a híradóban bemondták hogy van egy baromi drága alumínium híd, amit az átadás után nem fognak őrizni tovább....épp csak azt nem mondták el hol lehet eladni.
Most itt a jó alkalom a szaporítóknak, nagyon izzadni sem kell és máris megtudják mivel lehet keresni!
Szerintem a felelősség mindünké, mert ez országos probléma, ezért kértem hogy ne soroljuk fel!
és ha lehet ne mond el megint hogy a kérdésre válaszoljak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!