Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért éri meg, , olcsóbban"...

Miért éri meg, , olcsóbban" adnia?

Figyelt kérdés

Néztem egy kutyát,ott voltak a szülők nevei felsorolva ill,hogy -->Törzskönyvezett, Kutyachip, Oltva, Féregtelenítve ; felhívtam a tenyésztőt(vagy az isten se tudja,hogy az -e).Kérdeztem mennyiért adja,erre vissza kérdezett,hogy törzskönyvel vagy anélkül? Mondtam,hogy nem ragaszkodok hozzá így a 55-60 ezer helyett mondta,hogy anélkül 30ezer,és ha kel akkor foglalóznom kell mert 6hetesen hozhatom el...

Nah 1 :Tudtommal 8-10 hetesen kell őket elválasztani,hogyhogy 6hetesen elhozhatnám???

2:Miért ilyen olcsó ha törzskönyv nem kell?

2011. szept. 2. 16:26
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

16:53 -as most komolyan te melyik sárga házból szöktél?

Szerinted miért úgy írtam?Pl nem engedi a trágárságszűrő?hmmm... pfff

2011. szept. 2. 16:57
 12/24 anonim ***** válasza:
86%
Miért éri meg akciósan adni bármit is a kereskedelemben?? Hát mert az eredeti ára nem nagyon különbözik az akcióstól, val'színűleg eredetileg adja 35-ért a kutyusokat, csak neked mond más eredeti árat. Nem éri már meg kutyákat tenyészteni, tele van velük az ország. Nálunk is volt alom, magánemberként, de csak ismerősnek jó helyre adtuk őket, illetve kérésre lettek. 8 hetes kortól ajánlott, de sokan adják már 6 hetes kortól, mi csak 3 hónaptól adtuk.
2011. szept. 2. 16:58
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Szaporító.Vegyél máshonnan,sokkal jobban jársz.Papír nélküli kutyát 20 ezer körül is kapsz ugyanilyen szaporítótól.

Lehet kamu is a szülők felsorolása.

2011. szept. 2. 20:42
 14/24 A kérdező kommentje:

Na igen,letettem róla,mert eléggé,hülyének néz ki az emberke felhozatala.Tudja ,hogy Bp-ről mennék erre,hogy mennyek le nézzem meg ha kell foglalózzam le és akkor 2 hét múlva mi van ha nincs kutya?

Ilyen nekem nem kell inkább kocsikázok egyet poénra máshova minthogy ettől vegyek.

2011. szept. 2. 21:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A véleményem nem változik, h kitörölted a válaszommat.
2011. szept. 3. 06:32
 16/24 A kérdező kommentje:

,,A véleményem nem változik, h kitörölted a válaszommat."

Nem éppen értem,hogy milyen választ is töröltem ki,miután Én nem tudok választ törölni.

2011. szept. 3. 10:49
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Pff...

Még hazudni se tudtsz.-.-"

"16:53 -as most komolyan te melyik sárga házból szöktél?

Szerinted miért úgy írtam?Pl nem engedi a trágárságszűrő?hmmm... pfff"

"16:42-es mi a pöts bajod van velem?Ha elmentek otthonról akkor ne ide írj."

Akkor ezeknek a válasza hol van, vagy ezt csak ide írtad úgy???:O:S

2011. szept. 3. 15:24
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"hogy mennyek le nézzem meg ha kell foglalózzam le és akkor 2 hét múlva mi van ha nincs kutya? " hát pedig tenyésztőnél is így kell a kutyáért menni, a foglaló fogalmának meg nézz utánna

nem mellesleg

tk

chip

szerződés

oltási könyv 2 oltással 8 hetesen

+ megnéz előre és nem csak úgy adogatja a kutyáit minden jöttmentnek

ez az alap egy tenyésztőnél

2011. szept. 3. 15:26
 19/24 A kérdező kommentje:
15:24- Gondolom segített rajta a moderátor
2011. szept. 3. 17:10
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben az utolsó válaszolóval értek egyet. Már meg ne haragudj kedves kérdező, de szerinted tenyésztőknél hogy megy a pici lefoglalása????

Nálunk elmondom, hogy hogy. Több e-mail váltás, telefon, stb. Aztán meglátogatnak a gazdijelöltek. Ha nem szimpik, már akkor azt mondjuk, hogy bocsánat, de nem adunk kutyát. Ha szimpatikusak, utána még tovább beszélgetünk, kicsit jobban megismerjük egymást. Majd pedig utána foglalózhatják a picit, amelyiket szeretnék.

Ez normális helyeken így, vagy legalábbis nagyon hasonlóan megy.

2011. szept. 4. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!