Miért éri meg, , olcsóbban" adnia?
Néztem egy kutyát,ott voltak a szülők nevei felsorolva ill,hogy -->Törzskönyvezett, Kutyachip, Oltva, Féregtelenítve ; felhívtam a tenyésztőt(vagy az isten se tudja,hogy az -e).Kérdeztem mennyiért adja,erre vissza kérdezett,hogy törzskönyvel vagy anélkül? Mondtam,hogy nem ragaszkodok hozzá így a 55-60 ezer helyett mondta,hogy anélkül 30ezer,és ha kel akkor foglalóznom kell mert 6hetesen hozhatom el...
Nah 1 :Tudtommal 8-10 hetesen kell őket elválasztani,hogyhogy 6hetesen elhozhatnám???
2:Miért ilyen olcsó ha törzskönyv nem kell?
16:53 -as most komolyan te melyik sárga házból szöktél?
Szerinted miért úgy írtam?Pl nem engedi a trágárságszűrő?hmmm... pfff
Szaporító.Vegyél máshonnan,sokkal jobban jársz.Papír nélküli kutyát 20 ezer körül is kapsz ugyanilyen szaporítótól.
Lehet kamu is a szülők felsorolása.
Na igen,letettem róla,mert eléggé,hülyének néz ki az emberke felhozatala.Tudja ,hogy Bp-ről mennék erre,hogy mennyek le nézzem meg ha kell foglalózzam le és akkor 2 hét múlva mi van ha nincs kutya?
Ilyen nekem nem kell inkább kocsikázok egyet poénra máshova minthogy ettől vegyek.
,,A véleményem nem változik, h kitörölted a válaszommat."
Nem éppen értem,hogy milyen választ is töröltem ki,miután Én nem tudok választ törölni.
Pff...
Még hazudni se tudtsz.-.-"
"16:53 -as most komolyan te melyik sárga házból szöktél?
Szerinted miért úgy írtam?Pl nem engedi a trágárságszűrő?hmmm... pfff"
"16:42-es mi a pöts bajod van velem?Ha elmentek otthonról akkor ne ide írj."
Akkor ezeknek a válasza hol van, vagy ezt csak ide írtad úgy???:O:S
"hogy mennyek le nézzem meg ha kell foglalózzam le és akkor 2 hét múlva mi van ha nincs kutya? " hát pedig tenyésztőnél is így kell a kutyáért menni, a foglaló fogalmának meg nézz utánna
nem mellesleg
tk
chip
szerződés
oltási könyv 2 oltással 8 hetesen
+ megnéz előre és nem csak úgy adogatja a kutyáit minden jöttmentnek
ez az alap egy tenyésztőnél
Teljes mértékben az utolsó válaszolóval értek egyet. Már meg ne haragudj kedves kérdező, de szerinted tenyésztőknél hogy megy a pici lefoglalása????
Nálunk elmondom, hogy hogy. Több e-mail váltás, telefon, stb. Aztán meglátogatnak a gazdijelöltek. Ha nem szimpik, már akkor azt mondjuk, hogy bocsánat, de nem adunk kutyát. Ha szimpatikusak, utána még tovább beszélgetünk, kicsit jobban megismerjük egymást. Majd pedig utána foglalózhatják a picit, amelyiket szeretnék.
Ez normális helyeken így, vagy legalábbis nagyon hasonlóan megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!