Kutyás helyek Kecskeméten?
Nem kutyaiskolát keresek :)
Szeretném hosszabb utakra elvinni sétálni a kutyámat, de én eddig nem találtam olyan helyet, ahová érdemes lenne kivinni.
Jó lenne ha lenne valami értelmes cél, ahová én is szívesen indulok el, mert csak úgy bele a nagyvilágba nem szívesen sétálok le kilométereket a szokásos útvonalon felül( maga a városközpont is jó három km), főleg hogy láthatóan nem áll másból a város mint forgalmas utakból, és egyforma, unalmas zárt kertekből, házakból.
Kutyás ismerősökkel sajnos nem tudom feldobni a sétát, mert akinek van is kutyája, az nem jár ki vele.
Aki hasonló cipőben jár, esetleg ötleteket is adhatna, hogy mivel szokta a saját sétáit feldobni.
Köszönöm:)
Az ősgyep kicsit messze van( a város másik vége, és nincs autó, amivel mehetnénk), de eddig nekem sem jutott eszembe jobb kirándulós hely.
Köszi:)
Normális, de nem buszozott még ( csak autózott) , és főleg a magas lépcsős megmászós buszokkal nem szívesen kísérleteznék:)
De nagyon köszi:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!