Jó kiránduló helyek ahova lehet vinni kutyát? Hegyes-völgyes?
Szia!:)
Merre felé laksz?... attól függ, mit ajánlok...:)
Ami tuti gyönyörű, az a Balaton északi partja, gyakorlatilag bárhova mész, csodaszép helyeket találsz...:)
A volánon egyszerre 1 db kutya szállítható (összesen, nem fejenként) szájkosárral, pórázon.
(ezt onnan tudom, hogy engem nem engedtek fel a két szájkosaras kutyámmal...)
akkor ha a budai oldaltól bármerre elindulsz, olyan rossz helyen nem köthetsz ki!:)
Én ajánlom a következő faluk melletti erdőket:
Budakeszi (bár ez nem falu...), Telki, Páty, Mány, Zsámbék, Biatorbágy, Etyek,... a térkép alapján már be tudod lőni, mekkora területet ölel ez fel.:)
Mondjuk egyszerűbb lenne a helyzet, ha kocsival lennél, mert a volán megállótól általában gyalogolni kell nem is keveset az erdő bejáratáig...
Van, ahol létrán kell átmászni (ezt a kutya miatt mondom), van, ahol kapun lehet bejutni...
de pl. Budakeszinél és Pátynál biztosan tudom, hogy vannak olyan erdős részek, ami még nem számít igazi erdőnek. És ezek a buszmegállóktól sincsenek messze.
Különösen ajánlom, hogy a Moszkva térről induló 22-es buszra szállj fel, és a Budakeszi végállomáson szállj le.
Ha menetirányban állsz (amerről jött a busz), a végállomástól rögtön fordulj balra, és sétálj végig azon az utcán.
Onnantól látni fogod, merre van az erdő.:)
Gyönyörű hely, sok iskolás osztályt is ide visznek egy-egy különleges biosz-kiránduláson!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!