Nagyon szeretnék egy törzskönyves Cane Corso-t (tenyésztőtől, nem szaporítótól! )! Kb. mennyibe kerül egy kiskutya? És utánna mennyibe kerül havonta az ellátása?
szia
én már corso mániás vagyok....
beeeeleeeebetegedtem XD
egy remek kennelt ajánlnhatok:
Garden Gurad
pár ok miért válaszd:
-csak 7 kutyájuk nem mint pl:Kratosz kennel
-t♫8rödnek veluk hisz járnak kiállításokra és nagyn eredményesek + van náluk munka ( ez a harci kutya gépzés) és ez nagyon drága a munka xal xtem torodnek veluk és mernek kolteni a kutyájukra
-gyonyoru kutyák
-és hussal táplálják oket
- és mikor kicsik akkor is taníjtják már oket...
Garden Guard kennel ne feled... = )
www.gardenguard.hu
a best hidd el nekem
üdv: Charmy
egyetértek veled tényleg a kratosz kenelben 23 kutya van és nincs idejuk fogalkozni vele.
inkább az jo pl: mint azt mint mondta Garden Guard kennel.
Nagyon xép kutyáik vannak
Köszi!!
Már van! Garden Guard corsom!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D
júúúj... most feb.13-adikán szulettek nekik kutyák olyan cukííííí kiskutyuskák :) elfogadam volna én is egyet. bléé
csak nekem 1 év mulva kaphatok kuty. sajna
na m1 emigy mi a neve a corsodnak?
A Majosháza kennelből valo corsok sokak állitás szerint türpék , picik a fajtára nem jellemzo méretekkel vannak megáldva. Nem tudom , de ha igaz akkor az tényleg kilőve.
Nekem amolyan hobby cane alombol valo kan kutyum van törzskönyv nélküli , de áááá egy izombomba szeretreméltó bogyoka :):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!