Ha fajtatiszta kutyád van, azt tenyésztőtől vetted vagy szaporítótól vagy örökbe fogadtad? Hogyan került hozzád?
nekem Shih-tzu-m van, törzskönyves, mégis úgy gondolom szaporítótól, hisz mikor mi vittük el előszőr orvoshoz, kiderült, hogy addig nem találkozott még dokival.hiába volt a kiskönyv.
:(
Nekem ketto van , egy Berni Pasztor , most mar 12 eves , tk-el,nemet vervonalu osoktol, de Magyarorszagi tenyesztotol, eleg dragan vettunk annak idejen es diszplazias , pedig mar akkor is szurtek oket! Nagyon sok problema van vele es az a legrosszabb , hogy tehetetlen vagy.Sok sok penzbe kerult mar de semmivel sem lett jobb, max. par napig.
A masik egy ( mini ) Palotapincsi :) Eleg muris a ket kutya egyutt ! :D
Neki nincs tk-e , ajandekba kaptam es az exbaratomeknal szulettek. Szerencsere eddig semmi baja sem volt, pedig foldszintes kutya! :) O most ket es fel eves es 2,8 kg ! :D:D nagyobb egy cica , mint o!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!