Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baj, hogy adtam chips-szet a...

Baj, hogy adtam chips-szet a kuttyomnak?

Figyelt kérdés

Jöttem haza és útközben megleptem magam egy kis sajtos chips-szel(nagyon ritkán eszem ilyesmit, ált. egészségesen étkezem) és a chips kb negyede még megvolt amikor hazaértem.

Kiskutyám éhező tekintettel fogadott a kapuban és nem tudtam megállni adtam neki aa chips-ből... Amire rögtön rákapott és mindentt megtett még egy kis hamiért... Szóval egy negyedzacsi chipszet befalt a kiskutyám... Aztán persze beporszívózta a rendes vacsiját, egy tál Royal Canint is...

Ugye nem lesz baja ennyi chips-től? Természetesen ebből nem lesz rendszer, eddig sose kapott semmi egészségtelen kaját, a tápját kapja, zöldkagylókivonatot, ésa zöldséget, gyümölcsöt, meg virslit jutifalatnak..

Remélem megnyugtattok!

2011. aug. 31. 20:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hát én akárhányszor eszek chipset annyiszor adok a kutyámnak is , idáig semmi baja nem lett tőle , 11-12 éves :)
2011. aug. 31. 21:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk amikor szedtem össze a kutyagumit a kertben, volt olyan, amiből kék tejesdoboz kandikált ki. A hülye folyton lopkod valahonnan dolgokat, mindent megrág, amit talál. Akkor nem azon a pár csipszen meg sütin múlik szerintem. Rendszeresen viszem állatorvoshoz és azt mondta, nagyon jó felépítésű, jól tartott, ideális súlyú kutya, látszik rajta, hogy gondozva van, jókedélyű, a szőre fényes. Ha mindig dícséretet kapunk, akkor nagyon nem lehetünk bénák. A fogai is szép fehérek, kap fogtisztító falatkákat.
2011. aug. 31. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!