Baj, hogy adtam chips-szet a kuttyomnak?
Jöttem haza és útközben megleptem magam egy kis sajtos chips-szel(nagyon ritkán eszem ilyesmit, ált. egészségesen étkezem) és a chips kb negyede még megvolt amikor hazaértem.
Kiskutyám éhező tekintettel fogadott a kapuban és nem tudtam megállni adtam neki aa chips-ből... Amire rögtön rákapott és mindentt megtett még egy kis hamiért... Szóval egy negyedzacsi chipszet befalt a kiskutyám... Aztán persze beporszívózta a rendes vacsiját, egy tál Royal Canint is...
Ugye nem lesz baja ennyi chips-től? Természetesen ebből nem lesz rendszer, eddig sose kapott semmi egészségtelen kaját, a tápját kapja, zöldkagylókivonatot, ésa zöldséget, gyümölcsöt, meg virslit jutifalatnak..
Remélem megnyugtattok!
Legfeljebb hasmenés. De amúgy ne adj, neki sok ilyet, mert, fogszuvasodást kaphat, aztán majd nemgyőzitek venni a hentesnél a füstöltcsontot.
És ha jönnek vendégek tőlük is konyulni fog.
Persze, hogy szereti, nem is azért.
Én viszont egyesek szerint tönkreteszem a kutyám emésztését, hasnyálmirigyét stb...
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2157078-kisku..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!