Bolognese kutyának kell a szőrét vágatni?
Figyelt kérdés
Mert a kozmetikus azt ajánlotta hogy vágassuk le teljesen rövidre a szőrét és most úgy néz ki mint egy uszkár.2009. ápr. 19. 14:10
11/21 anonim válasza:
14.56osnak: Nincs olyan hogy MINI bolognese, havanese, yorkie stb. Amelyik a standardnál kisebb az nem fajtatiszta, és a szaporítók elcseszett szüleménye. A bolognese 3-4 kg, ha ennél kisebb akkor az nem bolognese. Nem véletlen van a standard kitalálva.
12/21 A kérdező kommentje:
A tieteké szobatiszta? Az enyém hat hónapos és még nem tudtam szobatisztaságra nevelni, nagyon szédült kis csaj. Ugrál folyamatosan mint egy pingpong labda. Nem mindig akar szót fogadni.
2009. ápr. 19. 15:08
13/21 anonim válasza:
Az enyém már szobatiszta igaz egy éves.
14/21 A kérdező kommentje:
Hogyan sikerült szobatisztaságra rávenni? Mikor kezdted el hozzászoktatni? Segíts!
2009. ápr. 19. 16:51
15/21 anonim válasza:
Mi azóta szoktattuk mióta meghoztuk. Volt kint mindig pelus mivel délelőtt enyedül volt de mivel mi kertes házban lakunk ezér 1-2 óránként kivittük és nem játszottunk vele az udvaron hanem elvégezte a dolgát és hívtuk is be. Elég hamar rászokott erre az egészre.
16/21 anonim válasza:
nem szabadott volna levágatni a szőrét..
így sokkal nehezebben lehet majd kezelni az új szőrt ami kinő majd,sokkal pihésebb lesz,könyebben fog filcesedni és nem fog jobban göndörödni,mint előtte..
naponta fésülni kellene minőségi kefével és fésülő sprayvel,2 hetente pedig fürdetni jó minőségű samponnal(nem Héry,Bobi,Panzi).
minőségi,szuper termékeket itt találsz: www.zanni.hu
ha felhívod őket,az eladó segíteni fog személyreszabottan,vagy személyesen is elmehetsz.
én a hosszú szőrben tartott havanesemet kizárólag az itt vett termékkel ápolom és álomszép a szőre.
ha bármilyen segítség kell írj,akár nevelés,akár szobatisztaságra szoktatás: kovacs.piroska47@freemail.hu
üdv.: egy havanese gazdi
17/21 A kérdező kommentje:
mi is kertes házban lakunk, de ha ki viszem teljesen megbolondul és csak a kinti dolgok érdeklik, sőt volt olyan is hogy mikor már sokáig kint voltunk bevittük addig visszatartotta és mikor bevittük odabent végezte el a dolgát. Neki is kutyapellusa van, de nem mindig akarja használni.
2009. ápr. 19. 19:08
18/21 anonim válasza:
és ha rászólsz? egyépként hol laktok?
19/21 anonim válasza:
A 18.52essel egyetértek, nekem is hosszú szőrű havanese-eim vannak, Zannis cuccokkal fürdetem őket, DE a 2 hetene való fürdetés sok! Inkább havonta kéne fürdetni, még a legjobb samponok is leszedik a kutya bőréről természetes védőréteget. Én 2 havonta fürdetem az enyéimet, mert volt hogy begombásodott a kutya bőre a sűrű fürdetéstől. De látom már nem is ez a téma hanem a szobatiszaság... Ahhoz mondjuk inkább másik kérdést kellett volna nytni de mindegy...
20/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy rosszul lesztek ha elárulom hogy sima wu2 samponnal fürdeti a kozmetikus a kutyust és azt állítja hogy ez bevált neki, de tényleg szép a bundája tőle és még nem volt neki semmi baja sem.
2009. ápr. 19. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!