Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen név illik egy bishon...

Milyen név illik egy bishon bolognese, szuka kutyának?

Figyelt kérdés
2008. máj. 3. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami legelőbb eszedbe jut! Az én kutyám Gombi de ő fiú. A testvérét Hógolyónak hívták de őt egy kislány nevezte el.:)
2008. máj. 3. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Szuzinak nevezném el.
2008. aug. 2. 12:59
 3/9 anonim válasza:
Kántor
2010. ápr. 5. 22:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem 2 bolognese kutyám volt akit nemrégen került a családba.Az első bolognese kutyám akire emlékeszem szuka kutya volt és Dzsovi-Dzsovika/"Dzsovánná" volt a neve aki most 4-5 éves lehet.Elajándékoztuk költözés moatt.A mostani fiú,aki 3 éves lessz pár hónap múlva az ő neve Vattyka -Vatt-Vatty-"Valentino" Dzsovit nagyon szerettem,Valentinómat pedig egyenesen imádom ő a legjobb barátom ha megkapom a fizetésem mindig veszek neki valamit a mai ap is vettem neki sípolós játékot.Nagyon okos és szót fogad:).
2010. júl. 29. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Azóta már biztos választottál nevet neki.Nem néztem akkor az én kutyám 2008 Január 7.-én született Attila névnapkor akkor van apukám és a bátyjám névnapja.És rá 3 napra pedig a bátyjám születésnapja akiről már írtam.Nállunk mindneki születésnapja egyszerre van:D
2010. júl. 29. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Molly,Mimi=)
2010. okt. 27. 14:44
 7/9 Moniquita-999 válasza:

Az én kutyám Glam (a Glamourből jön).. Én nagyon sokat gondolkoztam, hogyan nevezzen el, de mivel Kanadában elek, angol nevet adtam neki.. Glamournek csak néha nevezem, amikor megszidom, de nem kell nagyon kihangsulyozzam, mert amikor a teljes nevét mondom, abból ő mar kiveszi, h vmi nincs rendben:)..

Remelem tudtam segíteni a nevvalasztasban:)

2011. aug. 21. 04:42
 8/9 anonim válasza:
Nekem is bolognese kislány kutyám van,én a Fifi nevet adtam neki!
2012. jún. 5. 14:08
 9/9 Hatta István válasza:
68%
6 éves vagyok. Nekem is van egy kutyám nekem az a név tetszik, hogy Punky -pánkinak kell ejteni
2012. okt. 25. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!