Milyen fajta kutyát ajánlotok nekem?
Figyelt kérdés
közép termetű ; más állatokkal is kijöjjön ; agilytire hobbi szinten tudnék vele foglalkozni ;ne legyen annyira nagy a mozgás igénye de a nagy kirándulásokat jól bírja (ritkán mennénk kirándulni és okos legyen mert tanítanám előre is köszi :D2009. ápr. 19. 13:33
21/23 anonim válasza:
Komolyan ajánlom a beagle-t. Most nagy divat, de szerintem nem hiába. :)
23/23 anonim válasza:
Bordert nem ajánlanék.
Nem értem,mért kell mindenkinek őket ajánlani,ha valaki agilityzni akar.Nem valók mindenkinek!A kérdésben benne volt,hogy nem túl nagy mozgásigény.Hát nekik pedig az van...
Westit se feltétlen ajánlanék.Kicsit önfejű kutyák,bár strapabírók az biztos.
Esetleg: amit már olvastam,a mudi,remek magyar fajtánk,vagy a pumi is.Mindkettő rendkívül értelmes fajta,jó agilityskutyák.Még esetleg az uszkár,ők is jó agilitysek,és a többi kritériumnak is megfelelnek.
Jó kutyák a foxik is pl,bár ők is kissé önfejűbbek,keményebb kezű gazdinak valók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!