Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy szuka németjuhász is...

Egy szuka németjuhász is lehet olyan kemény, akár egy kan? Bár én most itt mindegyik kutyára gondolok! Hogy egy szuka lehet e olyan kemény mint egy kan.

Figyelt kérdés
Kööszi a válaszokat
2009. ápr. 19. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem nem. A szukák mindig is szelidebbek voltak és lesznek.Bár ez csak az én véleményem.
2009. ápr. 19. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
sztem.igen. a Neveléstől függ
2009. ápr. 19. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Lehet egy szuka kutya is szerintem ép olyan kemény mint egy kan.Láttam olyan vidit hogy egy szuka kutya már nem tom milyen fajta de a gazdája sokat edzet vele és simán tök könnyen elhúzott egy személy autót!Alig akartam elhinni.De ha úgy nézzük hogy egy sima átlagos ugyan olyan fajtájú szuka és kan egymásnak megy akkor tuti hogy a kan nyerne.De ez fajtától is függ.Például egy bernáthegyi és egy németjuhász akkor a bernáthegyi ha szuka ha kan simán le veri a németjuhászt.Szóval a fajta sem mindegy.
2009. ápr. 19. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Ja és azt elfelejtettem még írni hogy egy edzet szuka kutya tuti hogy lenne olyan erős mint egy kan.
2009. ápr. 19. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk egy keverék szukánk volt, és nagyon kemény volt. Rendkívül okos, jóházörző(örző-védő)volt.
2009. ápr. 19. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen értelemben. Nekem szuka kutyáim vannak (ráadásul csak közepesek méretben) és számtalanszor megvédtek éjszak, sok támadó kutyát elhárítottak (akát német juhászt is és hasonló nagyobb kutyákat.) Félreértés ne essék, nem én uszítottam, hanem séta közben támadnak sokszor ránk,mert olyan környéken lakunk, és ilyenkor mondom, hogy fussanak el, de ha nem óriás a kutya, akkor nem teszik meg... És amikor még egyedül volt a 15 kilós kutyám akkor is megvédte magát. Tettentő nagyot tud ugrani, és az én hatvan kilómat elhúzza, még nyakörvvel is (amit nem szabad, nem is csinálta, csak egyszer). Tehát szerintem igenis tud olyan kemény lenni mint egy kan, sőt még jobb is mert emellé szelídebb a természete, nem futkos szukák után, tehát könnyebben kezelhető.
2009. ápr. 19. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt egy németjuhászom (Lédy)még a padlásra is feljött utánam.ha valaki felemelte a hangját velem vagy hirtelen nyúlt felém már acsargott.foglalkozz vele sokat meglátod megéri.a szukákra esküszöm!
2009. ápr. 19. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!