Milyen kutyát választanál házőrzőnek?
Nekem esélyesek.:német juhász ill amerikai steffor
Ezen közül ill kívül Te mit választanál?
"Én a vadabb kutyákkat kedvelem.
Mint: rottweiler, doberman, tacskó, golden retriever, labrador retriever, beagle, agár stb..."
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D
hát ezek tényleg ultravad kutyák:D:D:D:D
nehogy kiszívja a véred egy tacskó:D:D
KÁJ-t.
Nekem se a németjuhász, se a roti nem vált be.
Volt németjuhászom (határőrségi alomból) és bevált.
Azonban ha igazán jó házőrző kellene, akkor pásztorkutyában gondolkodnék. Esetleg valamilyen molosszerben, csak ők a tibeti masztiffot leszámítva nem bírják a hideget.
"A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:19"
Amiket felsoroltam azok vadászkutyák.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Az az igazság,hogy volt már mindkettőből nekünk(bár német juhász akkor mikor kicsi voltam,de ők törzskönyvesek voltak igazi német szülőkkel).
Az amstaff -om tény,hogy mindenkit beengedett,de
1 nem sokan mertek bejönni :D :D :D
2. aki bejött azt csak akkor engedte ki ha szóltunk neki :D Addig csak befele vezetett az út.
Csak sajnos valamelyik szemét ork szomszéd annyira fosott tőle,hogy egyszerűbb volt megmérgeznie....
Egyetlen egy dolog ami nem tetszik a mostani NJ be-n ,hogy eléggé már csak az a fajta kapható aminek nagyon csapott a segge,nekem meg inkább aza a régi robosztus egyeneshátú jött be. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!