Kinek milyen fajta kutyája van?
Hali!
Nekem 1 kuvaszom és egy Labradorom van!
A labradorom 30-40 trükköt tud az beletelt 1 nap 2 percbe.
A kuvasz hűséges okos,bár makacsságát se lehet kihagyni.A Labrador azt szereti a dolgozik,és vannak szabályok.:)
Az én kutyám terápiás (mármint a labi) okos ügyes...
A kuvaszt csak azoknak ajánlom akik kemények,de nem durvák!
A mai goldenek állománya teljesen túl van tenyésztve a hejedbe azt nem vennék,egy fillért nem adnék érte,de te tudod,sok olyant tudok ami....na mindegy ha érdekel akkor irj egy emailt.De ha goldent akarsz akkor ne SZAPORÍTÓTOL!!!a németjuhászt akarsz..tele vannak diszplázia bajokkal,ez is a mai állomány.hát meddig süllyed a viilág?! :) Ennyi.
Nekem egy keverék kutyám van és egy havanesem.
A havanese (szuka) pont ma egy éves, nagyon imádom. Nagyon okos, olyan tényleg mintha mindent értene, néha makacs, de nagyon kis kedves és hűséges. Imáűd zabálni. De komolyan én még nem láttam ilyen beles kutyát. Szerelmes lettem ebbe a fajtába.
Az enyém valamilyen keverék...csak nem tudom hogy milyen:/
nagyon válogatós, a májaskenyér a kenyér a kedvence...ha oda tesszük elé,nem hajlandó megenni,a szájába kell adni :D tápot nem eszik
ugatós,ha csönget valaki akkor tényleg megugatja;állatorvost utálja(egyszer megpróbálta megharapni)de más emberekkel nagyon barátságos
nagyon játékos,a macskákkal is jól kijön,aranyos kutyus :)
5 éves szuka,Csöpi a neve :)
A 15:50es vagyok
Láttam sokan raktatok képet a kutyáitokról, íme a gyümölcsbolond dinka kutyám:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!