Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek milyen fajta kutyája van?

Kinek milyen fajta kutyája van?

Figyelt kérdés
Irjátok le légyszives a fajtát,és hogy kutyusotok jellemét is. Bármi érdekel.Kis és nagyméretű egyaránt... Pl hogy szökös e,sokat ugat, sokat eszik tényleg BÁRMIt leirhattok. ( Kutyavásárláson töröm a fejem,de rengeteg kutyafajta tetszik. Nemtudok dönteni sajnos)
2011. aug. 30. 15:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
15:33 decuki!!! :) :D
2011. aug. 30. 16:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem akitám van. Középnagy termetű. Ha sokat van vele foglalkozva, és ki van elégítve a mozgásigénye, akkor nem szökős, és nem keres magának unalmában elfoglaltságokat (ásás, stb.) Kicsit makacs, de következetes neveléssel, kutyasulival tökéletes társsá válik.
2011. aug. 30. 16:05
 13/22 anonim ***** válasza:

Hali!

Nekem 1 kuvaszom és egy Labradorom van!

A labradorom 30-40 trükköt tud az beletelt 1 nap 2 percbe.

A kuvasz hűséges okos,bár makacsságát se lehet kihagyni.A Labrador azt szereti a dolgozik,és vannak szabályok.:)

Az én kutyám terápiás (mármint a labi) okos ügyes...

A kuvaszt csak azoknak ajánlom akik kemények,de nem durvák!

A mai goldenek állománya teljesen túl van tenyésztve a hejedbe azt nem vennék,egy fillért nem adnék érte,de te tudod,sok olyant tudok ami....na mindegy ha érdekel akkor irj egy emailt.De ha goldent akarsz akkor ne SZAPORÍTÓTOL!!!a németjuhászt akarsz..tele vannak diszplázia bajokkal,ez is a mai állomány.hát meddig süllyed a viilág?! :) Ennyi.

2011. aug. 30. 16:05
 14/22 anonim ***** válasza:
Három eb is tagja a családnak. Egy 10 éves német juhász- husky keverék szuka, aki már lusta, de nagyon bújós kis plüssmaci kinézete van. Fénykorában nagy kertész volt. Van egy 5 éves Nyugat szibériai lajka kan kutyusom. Ő nagyon eleven, imádja a családot, csak kicsit akaratos. A legújabb családtag egy Border Collie, aki nagyon okos, de több törődést igényel mint a kettő együtt valaha. A kutyák ivartalanítva vannak.
2011. aug. 30. 16:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem egy Beagle kutyám van (szuka).Nagyon eleven és nagyon-nagyon szereti ha játszanak vele, csak akkor ugat, ha hall valakit jönni, vagy ha nyikorog a kapu, elég nagy az étvágya de bármit megeszik.Szőrt nem hullat túl sokat.
2011. aug. 30. 16:17
 16/22 anonim ***** válasza:
nekem van egy husky-m (7 hónapos) nagyon bújós, semmi rosszat nem csinál, csak szeret :D Tud ülni feküdni állni :) Van még egy 9 hetes spánielem, őt még nem nagyon ismerem, de ülni és "belecsapni" is tud már :) Van 2 shih-tzu-m is egy szuka,(4 éves) és egy kan.(1 éves) A szuka szobakutya és hihetetlen okos... Ezeket tudja: ül, fekszik, belecsap, hempereg, piti,nyusziülés, karomon átugrik, marad szlalomozik, hátamra felugrik, ugat ha kérem. A kan ül, fekszik marad, belecsap, átugrik a karomon, puszit ad :D Senki semmilyen kárt nem csinál, csak fogváltáskor rágtak, amikor elfogyott a rágcsacsont :DDD Ja és a két shih-tzu csak akkor ugat, ha valami "gyanúsat" észlelnek, akkor vonyít a husky, a kis spani meg les, hogy mi van :D Nem is kellet nekik tanítani, hogy ne menjenek ki a kapun, nagyon okosak :D
2011. aug. 30. 16:32
 17/22 anonim ***** válasza:

Ő a spani Merly :)

[link]

Ő Shíva a husky:

[link]

Ilyen volt kicsinek:

[link]

Ő volt a régi spánielem Roni:

[link]

Ő a kan shih-tzu, Junior:

[link]

[link]

Ő a lány shih-tzu-m Pikoló:

[link]

meg volt egy másik husky.m is, de róla nem enged feltenni képet :(

2011. aug. 30. 16:52
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem egy keverék kutyám van és egy havanesem.

A havanese (szuka) pont ma egy éves, nagyon imádom. Nagyon okos, olyan tényleg mintha mindent értene, néha makacs, de nagyon kis kedves és hűséges. Imáűd zabálni. De komolyan én még nem láttam ilyen beles kutyát. Szerelmes lettem ebbe a fajtába.

2011. aug. 30. 18:27
 19/22 anonim ***** válasza:

Az enyém valamilyen keverék...csak nem tudom hogy milyen:/

nagyon válogatós, a májaskenyér a kenyér a kedvence...ha oda tesszük elé,nem hajlandó megenni,a szájába kell adni :D tápot nem eszik

ugatós,ha csönget valaki akkor tényleg megugatja;állatorvost utálja(egyszer megpróbálta megharapni)de más emberekkel nagyon barátságos

nagyon játékos,a macskákkal is jól kijön,aranyos kutyus :)

5 éves szuka,Csöpi a neve :)

[link]

2011. aug. 30. 18:45
 20/22 anonim ***** válasza:

A 15:50es vagyok

Láttam sokan raktatok képet a kutyáitokról, íme a gyümölcsbolond dinka kutyám:

[link]

2011. aug. 30. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!