Kinek van még három-négynél is több kutyája? Hogy bír velük? Kinti, vagy benti kutyák, esetleg is-is? Milyen fajták?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 13:37
1/9 anonim válasza:
Nekem 3 kan kutyám van. Az enyémekkel könnyen lehet bírni okosak könnyen kezelhetőek és nem csinálnak semmi rosszat. Mind a 3-an kint vannak. Van egy drótszőrű Foxterrier egy Puli és egy Csendőr puli.
2/9 anonim válasza:
Mi az a "csendőr puli"?
Nekem is 3 van, 2 labrador meg egy törpesnauzer ... belekerült fél évembe mire mind a négyen egyszerre tudunk sétálni, de már egész jól működnek ... csak macska ne jöjjön, mert akkor repülök. Ők 3an tartanak a 100 kilohoz és meg vagyok vagy 48.
Kinti-benti kutyák, szerencsére kertes házban lakunk.
3/9 anonim válasza:
Nekünk 17 kutyánk van...van egy 25 boxos kennel sor, 2 db 1 hektáros kifutó és 3 kisebb kifutó, minden nap szoktunk csoportos fárasztás címén labdázni velük reggel 1 órát és este 1 órát. Nyaranta úsztatjuk őket a tóban télen a fedett medencében. Napközben a kifutóban játszanak és sokszor a lakásba is bejöhetnek (persze nem mind egyszerre). Mindegyiknek van BH1 vizsgája így alapból könnyű velük együtt élni, okosak, a kanokat is simán lehet együtt tartani
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem 6 kutyám van, 1 bullmasztiff, 2 franciabuldi, 2 mopsz, és egy csivava. Az egyszerre séta nálunk elképzelhettlen, csak akkor tudunk egyszerre menni, ha Párom is jön és ő fogja a felét:) Amúgy kinti-benti kutyák, szerencsére a házban nagyon nyugodtan viselkednek, mindenki fekszik a maga helyén. Várok még válaszokat!:)
2011. aug. 16. 13:57
5/9 anonim válasza:
Nekem 3 pásztorkutyám van. Semmi gond nincs velük. Sorban kerültek hozzám, tehát mindig csak az új kutyát kellett már hozzánevelni a többihez. Kinti és benti kutyák is.
6/9 A kérdező kommentje:
17 kutya?! Az szép:) Hogy jártok sétálni? Gondolom akkor tenyésztők vagytok, nem? Milyen fajták?
2011. aug. 16. 14:00
7/9 anonim válasza:
itt a tanyavilág közepén max réteken lehet sétálni:) mi póráz nélkül sétáltatunk mindegyik kutyánk elég jól behívható. a kicsiknél az első 9-10 hónapos intenzív szocializációval telik amikor mindenhova visszük őket magunkkal, megtanulják az alap engedelmességet, közlekedni a városban stb.. utána már csak a kiállításokra visszük őket ahogy a nagyokat is.. labdázással, úszással fárasztjuk őket meg sokszor sétálunk nagyokat a réten, mezőn erdőben nem ritkán 15-17 kutyát is viszünk egyszerre, a kép elég vegyes, vannak tenyésztésből kivont kutyák, tenyész kutyák, még tenyésztésbe be nem vont kutyák illetve olyanok akik utazásra várnak (Anglia, Ausztrália, Svédország - ugye ezek karanténos országok ahova csak titer + 6 hónap múlva mehetnek) ezért a kutyaszám folyamatosan változik...van hogy 25 de van, hogy csak 15 kutya van nálunk..
8/9 anonim válasza:
6 kutyám van azonos ö.v. fajta, ebből 1 kan, a többi szuka.
kettesével , hármasával járunk sétálni, kint a határban, hatalmas a terület. Nyáron az uszás, és heti 3 alkalom a tréning. A tüzelések kivételével falkában élnek, bejárással a házba.
9/9 anonim válasza:
Szia. Mamámnak 3 kutyája van a lakásban. Egy westi keverék, egy labrador keverék, és egy e kettőnek a keveréké. Szóval, anyakutya apakutya és a kiskutya. nagyon kutyás volt egész életében, de mostmár kezdi kicsit sokallni a legkisebb kutyát. elég eleven fajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!